Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Fotoramar 13x18 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 13x18 cm. Hitta din favoritram idag!

255 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 255 produkter
 

Ramar i 13x18 cm

Här har vi samlat alla våra fotoramar för bilder i storleken 13x18 cm. I vårt breda utbud hittar du allt från enkla klassiska alternativ till moderna och detaljrika ramar. Med en ram kan du göra stor skillnad i din heminredning. En vacker fotoram runt en fin bild är dessutom den perfekta presenten till någon du tycker mycket om. Ta en titt i vårt sortiment!

Letar du efter en snygg fotoram med bildförhållandet 3:4 som är aningen större än standardstorleken? Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du ett utmärkt utbud av fotoramar i storleken 13x18 cm. Dessa ramar passar perfekt till dina nya fina bilder som du vill få upp på väggen. Tack vare vårt breda sortiment kan du enkelt hitta dina favoriter oavsett vilken typ av ram du är ute efter. Vi har allt från riktigt billiga ramar till eleganta ramar med karaktär.

Ramarna i denna kategori kan användas både liggande och stående då de passar bilder med måtten 18x13 cm. Genom att klicka på en fotoram som fångat ditt intresse får du upp mer information om den, såsom om den har stödben respektive väggfäste. Kolla igenom vårt sortiment, läs mer om de du gillar och hitta din favorit! Hos oss har alla möjligheten att finna en ram som faller dem i smaken.