Laddar, vnligen vnta...

Weekend Deal • 100 kr rabatt vid köp över 499 kr • Ange WKD100 i kassan

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 13x18 cm

Här har vi samlat alla våra fotoramar för bilder i storleken 13x18 cm. I vårt breda utbud hittar du allt från enkla klassiska alternativ till moderna och detaljrika ramar. Med en ram kan du göra stor skillnad i din heminredning. En vacker fotoram runt en fin bild är dessutom den perfekta presenten till någon du tycker mycket om. Ta en titt i vårt sortiment!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 299 produkter
Visar 1 - 60 av 299 produkter

Ramar i formatet 13 * 18 cm

Letar du efter en snygg fotoram med bildförhållandet 3:4 som är aningen större än standardstorleken? Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du ett utmärkt utbud av fotoramar i storleken 13x18 cm. Dessa ramar passar perfekt till dina nya fina bilder som du vill få upp på väggen. Tack vare vårt breda sortiment kan du enkelt hitta dina favoriter oavsett vilken typ av ram du är ute efter. Vi har allt från riktigt billiga ramar till eleganta ramar med karaktär.

Ramarna i denna kategori kan användas både liggande och stående då de passar bilder med måtten 18x13 cm. Genom att klicka på en fotoram som fångat ditt intresse får du upp mer information om den, såsom om den har stödben respektive väggfäste. Kolla igenom vårt sortiment, läs mer om de du gillar och hitta din favorit! Hos oss har alla möjligheten att finna en ram som faller dem i smaken.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930