Laddar, vnligen vnta...

Trendiga ramar, speglar och posters

Snygga ramar och posters till alla hem

Är du ute efter att piffa upp väggarna hemma? Sugen på något nytt? Kanske vill du tänja på gränserna lite och våga lite mer i din inredning? Vill du ha en klassiskt stilren stil på dina väggar? Är det något helt annat du är ute efter? Oavsett vad det är du är sugen på när det kommer till att snygga upp väggarna i hemmet så är det hos oss du hittar det du behöver!

Hos oss hittar du något för alla smaker, vilket är bra av många anledningar. En viktig anledning är att man på så sätt kan hitta både den typ av posters, ramar etcetera som man känner sig ”hemma” med och sådant som känns längre ifrån ens vanliga stil. Vi vill ge er möjligheten både att välja bland sådant som känns som din stil direkt och sådant som, så att säga, ”växer” sig på en efter att man kollat in det. Den perfekta blandningen, alltså!

Tips och idéer - Inred med posters

Här hos oss kommer ni att få många härliga idéer gällande vad ni kan hitta på med er vägginredning. Trots att det är många som föredrar relativt ”rena” väggar så har vi sett en trend att ha mer och mer posters, tavlor med mera på just väggar.

Med fina grejer på väggen så skapas det en härlig atmosfär i ett rum och man kan blanda in både gammalt och nytt. Du kan exempelvis köpa nya, moderna ramar här hos oss som du använder till att rama in ett gammalt svartvitt familjefoto eller liknande. Du kan också göra det motsatta och köpa en modern poster och använda en gammal ram för att rama in den. Allt är möjligt, det är bara att vara öppen och våga testa lite nytt!

Spana in vårt utbud för att se vad det bjuds på, för ofta kan det vara så att exempelvis en av våra produkter kan fungera som inspiration till ett helt rum. Med en enda poster kan man bygga hela inredningen då en bild ju, som känt, säger mer än tusen ord. Man kan snabbt visa exempelvis en inredningsarkitekt en enda poster och säga att det är den stilen man vill åt. Man kan också själv förstå snabbt vad det är man är ute efter endast genom att kolla in ett par stycken av våra produkter.

Karta Stockholm

Presentdags?

Att ge bort fina, roliga, fräcka och snygga inredningsdetaljer både till sig själv och till andra är alltid kul. Man kan såklart inte räkna med att det man själv tror kommer att blir en uppskattad present faktiskt blir det, men det är alltid värt ett försök!

När det kommer till att köpa presenter till sig själv är det så att man allt som oftast ju faktiskt förtjänar det, eller hur? Just små inredningsdetaljer är perfekta presenter, eftersom man kan få ganska mycket för pengarna. Om man jämför med dyrare saker så som exempelvis möbler eller liknande så kan man gå loss ganska ordentligt bland inredning. Det bästa är att det inte behövs särskilt mycket för att få ett rum att kännas som nytt. Det kan räcka med att byta ut det som hänger på väggarna.

Om man köper lite nytt att hänga upp så kommer man snabbt märka att det inte ens behövs målas om, utan väljer man bara smart när det kommer till posters, ramar med mera så förvandlas vilket trist rum som helt till ett nytt och fräscht dito.

Våga ta ut svängarna

Ibland blir man lite mesig när det kommer till inredning, precis som det kan vara med kläder och skor. Man kanske egentligen vill våga mer, men istället stannar man i en ”lagom” stil som inte sticker ut för mycket och blir därmed alltid lite missnöjd med sina val. Låt oss hjälpa er med att göra just det – ta ut svängarna, alltså! Det är lätt att börja lite med några av våra produkter och sedan kan du ta dig till nästa steg efter det att väggarna visar mer mod.

Då vi alla har olika smak så är det naturligtvis så att vi har sett till att fylla upp vårt lager med allt möjligt inom inredning. Vi vill att så många av er som möjligt ska vara så nöjda med vårt utbud som möjligt. Det bästa är att vi kan lova att ni kommer att hitta lite av varje att lägga i varukorgen, för det finns något för alla stilar och smaker här hos oss.

Shoppa enkelt och smidigt hos oss

Idag är det ibland lite svårt att få tiden att räcka och det gäller många av oss. Det är barn som ska hämtas och skjutsas, jobb som ska skötas, hushållsarbete med mera, med mera. Att kunna spana in vårt utbud och handla från oss precis när som helst under dygnet gör att alla kan njuta av vad vi har att erbjuda när som helst och hur mycket som helst.

Inte nog med att det är enkelt att handla hos oss, du kommer också att få dina varor snabbt och smidigt levererade. Det är alltid skönt när man som kund kan känna sig säker på att allting sköts på ett korrekt sätt och det är precis det vi erbjuder. Vi bjuder på nätshopping när den är som bäst, så det är bara för er att börja ta för er av vad vi har att bjuda på!

Du hittar all information som du kan tänkas behöva längst ner på sidan, så vare sig det är en fråga gällande betalning eller något annat så finns det information som ger svar på dina frågor. Vill du betala med faktura så går det bra, det är bara att välja det i kassan när du gör ditt köp.

Vi erbjuder kundtjänst både via chatt, mejl och via telefon, så det finns alltid någon på plats som kan hjälpa dig med dina frågor och/eller eventuella problem. Vi vill att du som kund ska känna dig 100 % trygg, vilket är anledningen till att vi satsar på en bra kundtjänst som finns tillgänglig för våra kunder.