Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Bildtillbehör
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Från papperstrimmer till fotopapper

I den här kategorin hittar du alla våra bildtillbehör. Här har vi samlat allt du kan tänkas behöva för att skapa alldeles egna bilder. Vi har allt från fotoskrivare och fotopapper till papperstrimmers och lamineringsmaskiner. Att skapa sina egna bilder är riktigt roligt och produkterna i denna kategori passar perfekt för den kreative som gillar att pyssla. Ta en titt i sortimentet nedan och hitta det du behöver för att kunna skapa dina egna bilder.

Letar du efter en ny fotoskrivare eller behöver du bara nytt fotopapper för att kunna skriva ut dina bilder? Då har du hittat helt rätt. I denna kategori har vi nämligen samlat alla våra bildtillbehör. I denna kategori ingår bland annat fotoskrivare, fotopapper, lamineringsmaskiner och papperstrimmers. Bland skrivarna hittar du produkter från både Canon och Rollei. Självklart har vi även speciella fotopapper som passar just dessa skrivare. Vi har även fotopapper som passar helt vanliga fotoskrivare, oavsett tillverkare.

Fotoskrivaren passar perfekt för dig som fotar ofta och vill kunna skriva ut dina favoritbilder hemma. Med en egen fotoskrivare går framkallningen av bilderna mycket snabbare och du kan på nolltid hänga upp de härliga bilderna på väggen. När du har en egen fotoskrivare kan du enkelt själv välja ut just de bilder du vill skriva ut, hur många kopior du vill ha samt vilken storlek de ska vara i. Skulle bilden bli aningen för bred eller för lång kan du enkelt skära till den med hjälp av en papperstrimmer för att få till de exakta måtten. Papperstrimmern passar perfekt för dig som till exempel har fotoramar med lite udda mått och behöver skära till bilderna lite för att de ska passa in i ramarna.

Våra laminatmaskiner kommer från Olympia och finns i flera olika modeller, både för A2- och A4-format. En lamineringsmaskin passar perfekt för dig som har behov att laminera fotografier eller dokument som du vill skydda från smuts och skador. De lamineringsmaskiner du finner i vårt sortiment har en väldigt kort uppvärmningstid och är väldigt enkla att använda.

Vi på BGA Fotobutik har i denna kategori försökt samla ihop alla de bildtillbehör du kan tänkas behöva när du skapar dina bilder. Vi hoppas därför att du ska kunna hitta de tillbehör du är ute efter hos oss!