Laddar, vänta lite...

Gratulationskort

I den här kategorin hittar du vårt fantastiska urval av gratulations- och tackkort för alla tillfällen – Mors och Fars dag, konfirmation, student, gratulationer till nyfödda eller personer som fyller år och mycket mera. Samtliga våra fina kort är läckert formgivna av konstnären Annica Pettersson och naturligtvis tillverkade i Sverige. Materialet håller hög kvalitet. Klickar du på ett kort får du upp mer information om just det kortet. 

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36
Visar 1 - 60 av 272 produkter
Visar 1 - 60 av 272 produkter

Här hittar du vårt rejält tilltagna sortiment av vackra gratulations- och tackkort. Samtliga är formgivna av den svenska konstnären Annica Petterson, och naturligtvis är de tillverkade i Sverige av utvalda material av hög kvalitet. Här finns ett kort för alla de gånger då du vill uppmärksamma någon för att tala om att du tänker på vederbörande. Det finns tilltalande kort för såväl ett vanligt enkelt ”tack”, som för kondoleanser samt gratulationer av alla de slag.

Annica Petterson använder sig i stor utsträckning av milda färger och traditionella motiv, vilket förstås passar utmärkt för alla typer av kort. Visst ska väl ett kort för en studentgratulation visa blommor och flaggor! Men det finns förstås mycket mer att välja på i vårt breda sortiment av kort för alla sinnesstämningar och tillfällen. Bläddra igenom vårt utbud  av gratulationskort och hitta det du tycker bäst om.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930