Laddar, vänta lite...

Babyalbum - Klistra själv

Här hittar du alla våra babyalbum som du själv kan klistra in dina bilder i. Dessa album passar alldeles utmärkt för den kreative föräldern som tycker om att pyssla och skapa sina egna album. I dessa fotoalbum har du dessutom gott om plats att skriva in egna anteckningar och roliga citat till bilderna. Våra album finns i flera olika storlekar, färger och designer och vi hoppas att du ska hitta något du tycker om!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Hos oss hittar du ett fint utbud av söta babyalbum där du kan klistra in bilderna själv. Vi har allt från stilrena vita album med charmiga detaljer till härliga färgglada album i blått och rosa. Albumen varierar även i antal sidor – 40, 50, 60 eller 70 sidor i antingen vitt eller cremefärgat. Oavsett vad du är ute efter vill vi att du ska kunna hitta det hos oss.

Ett album där du kan klistra in dina bilder själv passar perfekt som en gåva till den kreativa föräldern. Att kunna skapa sina egna små fotocollage är bland det roligaste som finns. Speciellt när barnen är små och man inte kan få nog av att fotografera dem och dokumentera varenda liten händelse i deras liv. När barnen är små händer väldigt mycket. De växer hela tiden, lär sig krypa, sitta och gå och får sin allra första tand. Att dokumentera alla dessa nya händelser genom att fotografera är guld värt. Både du och ditt barn kommer att vara glada över det i framtiden när ni kan blicka tillbaka på allt som hänt.

I vårt sortiment har vi samlat ihop ett flertal härliga album i olika stilar, färger och storlekar för att göra det enklare för dig att hitta ett album som faller dig i smaken. Om du tycker om att pyssla och vara kreativ så är dessa album perfekta för dig. De kan också ges bort i doppresent eller varför inte i födelsedagspresent. Bläddra dig upp och kolla in våra fotoalbum så ska du se att du hittar ett som passar perfekt för just dina babybilder!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930