Laddar, vnligen vnta...

-40% på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' »

40% rabatt på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' Fynda här! »

Vintage & retro - posters

Visar 1 - 60 av 173 produkter
Visar 1 - 60 av 173 produkter

Skillnaden mellan vintage och retro tavlor?

Sätt karaktär på väggarna med läckra posters som andas retro! Vi har en rad stilfulla motiv som passar perfekt in i ett hem inrett i vintagestil. Vad sägs till exempel om arkitektritningar föreställande gamla fyrar mot en griffelfärgad bakgrund, patentritningar av kända gamla uppfinningar, skolplanscher och diverse grafiska bilder med härliga typsnitt som för tankarna till förr i tiden? 

Börja drömma dig tillbaka till en rad olika årtionden när du scrollar nedåt i vårt sortiment! Givetvis finner du såväl moderna ramar som ramar med sliten look att komplettera affischerna med.

Vintage är gamla vackra ting som tillverkades förut medan retro är nydesignade saker som är inspirerade av dessa vintageprylar. Våra posters är alla nytillverkade men de är antingen inspirerade av gamla typsnitt, former och designer eller så är de nyproduktioner av vintageposters, bilder eller ritningar. Motiven passar perfekt in hos en medveten inredare som vet vilken känsla han eller hon vill ha i sitt hem. 

När det kommer till vintage kan du få till en riktigt snygg interiör på flera sätt. Antingen löper du hela linan ut och kör endast på second handprylar, gamla möbler och fina retroposters eller så varvar du nytt och gammalt i en härlig kombination. Våra vintage- och retro posters blir exempelvis superfina mot en modern vägg i pastellfärger, vitt eller turkost. Släng in en uppsättning textilier med moderna grafiska mönster och diverse metallicföremål och du är framme!

Hur ska du tänka när du vill skapa en komplett tavla av våra retro- och vintageposters? Detta är naturligtvis en fråga om smak, men om du matchar motivet med ramen kör du på ett säkert kort. Exempelvis funkar nästan alltid en svart ram mot en ljus bakgrund eller en vit ram mot en mörkare. En svartvit design på affischen kan de enkelt kombinera med en mer färgstark ram eller en lyxig variant i guld eller silver. Knyt då gärna ihop säcken med enstaka inredningskomponenter i samma färg som ramen lite här och var i rummet.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930