Laddar, vnligen vnta...

-40% på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' »

40% rabatt på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' Fynda här! »

Barntavlor med lekfulla motiv

Visar 1 - 60 av 318 produkter
Visar 1 - 60 av 318 produkter

Tavlor till barnrum!

Ett barnrum ska inredas trivsamt samtidigt som det ska inspirera barnet till kreativitet och lekfullhet. Barn är fantasifulla och nyfikna av naturen, vilket man gärna bör uppmuntra lite extra genom inredningen i deras rum. Våra posters med barnmotiv är alla designade för att locka fram det lekfulla och få en härligt barnslig känsla i rummet.

Här hittar du alla våra affischer med motiv som passar den lilla människan med det stora hjärtat. Våra barnposters passar utmärkt att kombinera med någon av ramarna i vårt stora ramsortiment. Utbudet av motiv är anpassat för barn i olika åldrar och med olika intressen.

Måste det vara färg i ett barnrum? Egentligen finns det ingenting som heter måste när man ska inreda ett barnrum. Ta fram det lekfulla i dig och bjud gärna in barnet när rummet ska inredas. Att jobba med färg är såklart upplyftande och bjuder in till den där härliga känslan av ett barnrum, men idag väljer många en mer färglös bas i rummet för att sedan jobba med olika detaljer i färg på möbler, accessoarer och annan inredning. Andra vill ha mycket färger i hela rummet, och som sagt - inget är rätt eller fel. Prova dig fram!

Att jobba med tavlor i inredning är alltid rätt. Använd flera motiv för att skapa en tavelvägg eller häng en ensam tavla bredvid andra detaljer. En tavellist där man ställer en tavla, favoritboken och ett litet gosedjur eller en krukväxt gör det riktigt trivsamt. I vårt sortiment finns prints med barnmotiv i både färg och svartvitt för att du ska kunna designa barnrummet precis som du och ditt barn själv vill. Ibland är en svartvit tavla perfekt medan det vid andra tillfällen matchar bättre med en färgklick.

Våra planscher finns i flera olika designer och utföranden. Variationen av stilar, storlekar, färg, form och budskap är stort. Vi är därför säkra på att du kommer att bli inspirerad och hitta spännande motiv hos oss oavsett vilken typ av stil du tänkt inreda barnrummet i. Du hittar till exempel lekfulla motiv på ugglor i behagliga pastellfärger eller svartvitt, posters med motiv som för tanken till prinsar och prinsessor, den lekfulla kulramen, tavlor för det motorälskande barnet eller affischer på gulliga djur. Många av motiven kan förstås passa in i inredningen även i andra delar av hemmet. Kolla runt i vårt härliga sortiment av posters och tavlor för barnrummet och låt dig inspireras!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930