Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Träramar


Hitta din favorit bland våra fina träfärgade ramar! Här har vi samlat såväl kompositramar som robustra träramar i en rad naturnära nyanser. Givetvis finner du även träramar som är obehandlade. Använd dem som de är eller måla dem i fina färger efter eget tycke! I sortimentet finns alla möjliga designer och storlekar, vilket gör att du enkelt hittar de som passar i just ditt hem. Vad sägs till exempel om en stilren ekram, en karaktäristisk i valnöt eller en läckert sliten för lantliga väggar?

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir mycket nöjd med ditt köp.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 431 produkter
Visar 1 - 60 av 431 produkter

Använd en träram för ett naturnära rum - tips!

Skulle du gärna vistas mer ute i naturen än vad du gör? Med hjälp av de rätta inredningskomponenterna kan du i alla fall skapa en känsla av jord, hav, himmel och skog. Här kommer några enkla tips!

Väggarna: Måla eller tapetsera väggarna i vitt för att fånga in dagsljuset så mycket som möjligt. Rama in posters och foton som du hänger upp i fina grupperingar. Välj enkla träramar i träslag som du tycker extra mycket om. Exempelvis är ekramar relativt ljusa medan ramar i valnöt skapar extra symmetri med hjälp av kontrasten som uppstår. Föredrar du vita ramar kan du med fördel köra på vitlaserade träramar där du kan urskilja träts struktur och ådring. När det gäller tavelmotiv blir det jättefint med bilder på enstaka gröna blad, vackra texter om naturen och foton från dina favoritställen på landet.

Golvet: Kör på trä- eller parkettgolv i en fin nyans som matchar ramarna. Om du bor i en hyresrätt finns det klickgolv som inte påverkar golvet under och som du kan ta med dig om du flyttar. När det kommer till mattor passar gräsgröna, bruna eller grå mattor in i naturtemat. Om du inte har husdjur hemma är det supermysigt med mjuka ryamattor som du kan borra in dina fötter i.

Övrig inredning: Försök att matcha eventuella träslag som möblerna är gjorda av med träslag på golv och tavelramar. Håll rummet ljust med flera olika ljuskällor i fönster, i taket, på golvet och på väggarna. Sätt färgklickar i grönt, gult, brunt och blått lite här och var med hjälp av textilier i form av till exempel plädar och soffkuddar. 

Växter: Här kan du med fördel välja gröna växter i alla möjliga former. Låt en hängande pilea liva upp bokhyllan, förena hemtrevnad med nytta och införskaffa en aloe vera eller låt bonsaifikusar stoltsera i fönstret.