Laddar, vnligen vnta...

Weekend Deal • 100 kr rabatt vid köp över 499 kr • Ange WKD100 i kassan

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Standardmått speglar

Är du osäker på vilken spegel som passar bäst hemma hos dig? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir nöjd med ditt köp.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 127 produkter
Visar 1 - 60 av 127 produkter

En spegel för varje rum

I alla hem finns det speglar i alla möjliga utföranden. Vi använder dem när vi borstar tänderna, sminkar oss eller rakar av den märkbara stubben. Också förstås när vi gör den sista checken innan vi går hemifrån. Spegeln har en funktion som vi tar för given ska finnas där, men den rätta spegeln bidrar också till en stilfull och hemtrevlig interiör. Du kan till och med trolla fram ljus i ett mörkt hörn eller skapa en känsla av rymd i ett litet rum med hjälp av en noga utvald väggspegel. Placera en snygg spegel så att den reflekterar ljus från ett fönster för att ljusa upp en annars mörk yta. Häng upp en stor spegel på väggen i ett litet rum för att lura ögat att tro att rummet är större än vad det egentligen är. Speglar kan användas för att skapa mindre underverk på en rad olika sätt!

Med hjälp av speglar kan du förändra känslan i hemmets olika rum avsevärt och skapa hemtrevnad. I badrummet kan du med fördel montera ned den hemska spegelhyllan av standardmodell som följde med när du flyttade in och ersätta den med en mer unik variant. På så vis blir det enkelt att matcha dina val av tvålpump, handdukar samt duschdraperi och du får en personligt utformad interiör. Tänk på att en nätt och tunn spegel lyfter väggen istället för att tynga ner den, vilket är extra viktigt i ett mindre rum (som badrum ofta är).

I hallen passar en stor hallspegel perfekt för dig som gärna vill kunna stå och beundra hela din outfit innan du beger dig ut på festligheter. Fundera på vilket format som passar bäst beroende på hur mycket väggutrymme du har – en smal hallspegel, en oval eller en bredare rektangulär? Du som gillar att piffa till dig med hjälp av kosmetika kan skapa en mysig sminkhörna med hjälp av ett enkelt skrivbord och en medelstor sminkspegel. En spegel med en dekorativ ram i en rektangulär eller oval form ger en klassisk stil på din hörna. Tänk på att sätta upp bra belysning som passar när du vill se alla små detaljer. 

Det allra viktigaste att tänka på när du väljer en spegel är att den passar ditt hem och din personlighet. Var inte rädd för att ta ut svängarna och var heller inte rädd för att inte ta ut svängarna. Alla har vi olika smaker och behov. Det är känslan som du får när du tittar på spegeln som räknas!

Allt från väggspeglar till badrumsspeglar

Hitta en riktigt fin spegel i vårt stora sortiment! Här har vi samlat såväl hallspeglar som badrumsspeglar, väggspeglar och mindre sminkspeglar för sminkbordet. Speglarna finns i en rad olika storlekar och designer så du kan enkelt hitta en som passar just dig. En praktisk spegel är alltid bra att ha samtidigt som den sätter en speciell känsla i din interiör. Det är därför viktigt att du väljer en väggspegel, badrumsspegel, hallspegel eller sminkspegel som just du trivs med. Välj en enkel och slät spegelram för en stilren interiör, en färgstark och mönstrad spegel för en livlig personlighet eller en guldglänsande och lyxig spegel passande ditt egna palats. I denna kategori hittar du bland annat speglar i färgerna beige, brons, brun, grå, guld, mässing, silver, svart och vit. Vill du ha en naturligt träfärgad spegel har vi självklart det med!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930