Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fashion - Posters med motiv inspirerade av mode & design

Man kan vara lycklig på grund av små som stora ting. Vet du med dig att du faktiskt blir gladare av en lyxig parfym eller ett par sprillans nya pumps passar någon av våra posters med fashion-motiv perfekt! Affischerna är inspirerade av mode- och designvärlden och de för tankarna till shopaholics, textildesign, kända märken och stilsäkerhet. 

Komplettera gärna med en snygg svart ram eller en glammig i guld. De flesta av våra fashionposters och ramar finns i en rad olika storlekar och prisklasser så du har garanterat råd även om du precis har investerat i ett nytt märkesplagg. Happy shopping!

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.

Piffa till väggen med en Prada eller Chanel tavla!

Det är många som misstar märkestokiga shoppare för att vara ytliga. Det är ingenting att bry sig om! Får du en kick varje gång du klickar hem en snygg väska eller ett par nydoftande skor så är det så. I vårt utbud av fashionposters hittar du en rad snygga och fyndiga motiv som passar perfekt för en stolt shopaholic. Vad sägs till exempel om att pryda väggarna med någon av texterna "I swear on my chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" eller "More issues than Vogue"? Eller föredrar du läckra tavlor med Coco Chanel-motiv eller klarröda pussläppar?

En affisch som för tankarna till lycklig shopping kompletteras självklart allra bäst med en ram i skinande guld! För dig som hellre kör på enkelt och ger motivet all uppmärksamhet funkar även en helsvart, tunn ram. Antingen placerar du din nyinköpta affisch i en liten ram med stödben på skrivbordet på jobbet eller så låter du den stoltsera i stort format på väggen där hemma. Varför inte köra på 2 eller flera i en fin gruppering ovanför soffan eller sängen?

Ett hett tips är att skapa en hel tavelvägg där du varvar svartvita motiv med enstaka färgklickar. Tänk då på att ramarna bör komma från samma serie och gärna vara i samma färg för en extra snygg helhet. Är det inte du utan din kompis som är shoppingtokig? Då blir garanterat en av våra fashionplanscher en rolig och uppskattad present! Rama in den i en stilfull ram och avsluta med ett extra lyxigt presentpapper ihop med en glänsande rosett!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930