Laddar, vnligen vnta...

Weekend Deal • 100 kr rabatt vid köp över 499 kr • Ange WKD100 i kassan

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fordon - Posters med fartfyllda motiv

Här hittar du alla våra posters med motiv av fordon av olika slag. Eftersom vi vet att många småttingar älskar fordon har vi lagt dem under kategorin barntavlor. Flera av dessa fartfyllda posters finns i en rad olika storlekar vilket gör att de passar de allra flesta plånböcker och ändamål. Du kan enkelt hitta såväl en liten affisch som gör sig fin i en näpen ram på nattduksbordet som en stor som drar till sig all uppmärksamhet på väggen. Vill du sätta dina fordonsposters i fina ramar? Scrolla då längst ner på sidan och läs vår lilla guide i hur du ska tänka för ett så bra resultat som möjligt.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir mycket nöjd med ditt köp.

Tavlor med fordon för den lilla motorfantasten

Det är ingen hemlighet att de flesta småttingar fascineras av bussar, bilar, ambulanser, brandbilar - egentligen allt som har motor, låter och ser spännande ut. Därför passar våra snygga posters med fordon perfekt för barnrummet! I barnens rum kan du med fördel inreda med alla möjliga färger, bara de faller i en någorlunda färgskala. De absolut enklaste färgerna att matcha med varandra är pastellfärgerna, eftersom de sällan skär sig mot varandra. Du kan lätt välja 5 stycken olika pastellfärger som harmoniserar med varandra trots antalet.

När det kommer till att komponera ihop en söt eller tuff barntavla finns det dock några enkla riktlinjer att följa för att motivet ska få den uppmärksamhet som det förtjänar. Ett motiv som innehåller många färger blir allra snyggast med en enfärgad ram i färger som vitt, svart, silver eller guld. Är postern svartvit kan du dock kombinera den med vilken färg på ramen som helst, förutom svart till en svart bakgrund eller vitt till en vit bakgrund förstås. Tänk kontrast och symmetrisk inramning för ett bra resultat. Vill du rama in något av våra fina barnmotiv som är svartvitt förutom en enstaka färgklick blir det supersnyggt om ramen går i samma nyans, då helheten knyts ihop och görs "komplett".

Hos oss finner du såväl enskilda motiv som grupper om flera planscher som hör ihop med varandra. Vill du piffa till barnrummet med en hel serie ska du tänka precis som vi beskriver ovan. Extra fin blir tavelväggen om du använder dig av ramar från samma serie, då det håller samman motiven.

 

 

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930