Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Guld & Silver - posters för lyxiga väggar

Gillar du guld och silver i alla möjliga utföranden? Då passar garanterat en av våra lyxiga posters med små som stora detaljer i de läckra nyanserna perfekt! Vi har såväl fotomotiv som sobert matta och pråligt folierade. Som med alla våra affischer finner du även dessa i en rad prisklasser som är anpassade efter olika tjocka plånböcker.

Givetvis blir ett silvrigt eller guldfärgat motiv allra snyggast tillsammans med en ram i silver eller guld. Tänk dig exempelvis en komplett guldtavla! Föredrar du att själva motivet får all uppmärksamhet rekommenderar vi en helsvart ram som skapar symmetri och kontrast.

Har du frågor rörande någon av våra guld- eller silverposters? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.

En silver- eller guldtavla till ett lyxigt hem

Det är ingen hemlighet att vi människor likt kråkor dras till blänkande ting. Vissa av oss föredrar varma guldtoner medan andra gillar den kalla och stilsäkra känslan som silver ger. När vi köper smycken tar vi hänsyn till om vi har varm eller kall hudton, men med affischer slipper du det problemet och kan köra på det du tycker är snyggast helt enkelt. Vilken tur! Givetvis bör du dock fundera på hur det guldiga eller silvriga kommer att matcha med din övriga inredning. Inredningsdetaljer i guld blir till exempel riktigt fint ihop med pastellfärger medan silver alltid funkar tillsammans med svart och vitt. I det sistnämnda exemplet kan du med fördel komplettera det stilrena och enkla med vissa nyanser av lila. Prova dig fram för en stilsäker matchning!

Om du vill komplettera din plansch med en diskret ram eller löpa linan fullt ut och skapa en egen silver- eller guldtavla är förstås helt upp till dig. Huvudsaken är att ram och motiv inte skär sig. Därför är det smart att välja antingen en svart eller en silvrig ram till ett silverfärgat motiv och en svart eller guldig ram till ett guldfärgat. Man ska alltid matcha motivet med ramen innan man börjar fundera på vilken inredning tavlan kommer att passa i. Detta för att det ofta går att komma på minst ett bra ställe i hemmet där tavlan kommer att funka fint, medan plansch och ram alltid kommer att sitta ihop.

Vi har såväl matta silver- och guldtryck som fototryck och mer glänsande. Vilket ska du då välja? Det beror på vilket intryck du vill få av din tavla. Ett matt tryck utstrålar enkelhet och matchas gärna med andra föremål i matt guld eller silver. Fototrycken fångar ädelmetallens glans på ett naturligt sätt medan de mer glänsande innebär lyx hela vägen. De glansiga trycken är silver- eller guldfolierade vilket innebär att planschens yta har en exklusiv textur och "går att ta på", till skillnad från de matta och de fotograferade trycken.

 

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930