Laddar, vnligen vnta...

-40% på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' »

40% rabatt på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' Fynda här! »

Djur & insekter - Posters med levande motiv

Visar 1 - 60 av 167 produkter
Visar 1 - 60 av 167 produkter

Vackra djurmotiv

Ta dig en titt på våra storslagna affischer från djurvärlden! Att inkludera djur och insekter i interiören bidrar till ökat välbefinnande och balans i sinnet. Har du svårt att koppla av och återhämta dig när du äntligen kommer hem efter en lång dag? Då hjälper det faktiskt att betrakta en harmonisk bild på ett vackert lejon eller en fascinerande fjäril. Eller varför inte en samlingsaffisch föreställande alla möjliga sorters småvarelser som du inte visste fanns! Vårt sortiment i denna kategori innehåller många dekorativa planscher med genomtänkt design till den medvetna inredaren. Vilka är dina favoriter?

Djur är vackra och underbara att ta in som motiv i tavlor och andra prints. Vi på BGA Fotobutik har ett brett sortiment av posters på insekter och andra djur där du hittar både tecknade produkter, djur i grafisk design och fotoprodukter. Här finns bland annat posters med det majestätiska och modiga lejonet, avbildningar av den kloka elefanten, den vise ugglan, kraftfulla hästar, vackra fjärilar och sländor samt fågeln som symboliserar frihet. En tavla kan vara så mycket mer än bara en fin bild. Den kan även förmedla ett budskap eller en känsla.

Har du hört talas om Feng Shui? Kort sagt handlar det om att skapa en balans i hemmet när du inreder. När du följer läran om Feng Shui vill du skapa balans och harmoni bland färger, former, material och placeringar på saker. Oavsett stil på heminredningen kan du tänka i dessa termer. Tavlor med djur tillhör ett av de fem elementen, nämligen eld. Om du har för lite saker som symboliserar eld kan du skapa passivitet. Därför kan det vara en utmärkt tanke att utöka din heminredning med planscher eller canvastavlor på djur om du vill föra in lite extra energi!

I den här kategorin hittar du olika typer av produkter. Allt från planscher som du själv kan välja om och hur du ramar in, till snygga färdigmonterade canvastavlor som ger ett extra bra intryck på en vägg där de verkligen får synas, exempelvis ovanför soffan eller sängen. Du hittar både humoristiska motiv och motiv som ger känsla av lugn, energi eller kraft. Vad söker just du efter för känsla i det rum du ska inreda?

I vårt övriga sortiment hittar du passande produkter, såsom ramar av bra kvalitet i olika storlekar och utföranden samt passepartouter. Vi tillhandahåller även måttbeställda produkter. Kika gärna runt här i vår mest djuriska kategori för att hitta din favorit när du vill köpa en djurtavla!

Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930