Laddar, vnligen vnta...

Personlig bröllopstavla

25 Produkter
 • Famous - Black/Blue

  Famous - Black/Blue

  Frn 149 kr
 • A True Love Story

  A True Love Story

  Frn 149 kr
 • Wedding Ring I - Black

  Wedding Ring I - Black

  Frn 79 kr
 • Love Weddingposter Red

  Love Weddingposter Red

  Frn 149 kr
 • Stylish Wedding Nameposter

  Stylish Wedding Nameposter

  Frn 149 kr
 • Mr & Mrs

  Mr & Mrs

  Frn 149 kr
 • Love Weddingposter Pink

  Love Weddingposter Pink

  Frn 149 kr
 • Our Day Black

  Our Day Black

  Frn 149 kr
 • Famous - Black/Pink

  Famous - Black/Pink

  Frn 149 kr
 • Famous - Gold/Black

  Famous - Gold/Black

  Frn 149 kr
 • Famous - Green/Blue

  Famous - Green/Blue

  Frn 149 kr
 • Hearts - Green

  Hearts - Green

  Frn 79 kr
 • Hearts - Grey

  Hearts - Grey

  Frn 79 kr
 • Coordinates Black

  Coordinates Black

  Frn 149 kr
 • Famous - Black/Gold

  Famous - Black/Gold

  Frn 149 kr
 • Hearts - Pink

  Hearts - Pink

  Frn 79 kr
 • Famous - Black/Grey

  Famous - Black/Grey

  Frn 149 kr
 • Wedding Ring - Gold

  Wedding Ring - Gold

  Frn 79 kr
 • Hjärta - Namn - Datum

  Hjrta - Namn - Datum

  Frn 149 kr
 • Wedding Ring - Black

  Wedding Ring - Black

  Frn 79 kr
 • Wedding Rings

  Wedding Rings

  Frn 149 kr
 • Wedding Cake - Grey

  Wedding Cake - Grey

  Frn 79 kr
 • Herr & Fru

  Herr & Fru

  Frn 149 kr
 • Wedding Cake - Gold

  Wedding Cake - Gold

  Frn 79 kr
 • Wedding Cake - Pink

  Wedding Cake - Pink

  Frn 79 kr

Personliga bröllopstavlor

Bröllop är alltid kul och man blir alltid glad och på bra humör av det. Att hitta kul bröllopspresenter kan däremot vara lite svårare. Det finns en massa klassiker som man kan köra på om man inte kan knäcka nöten och komma på något lite utöver vanliga. Om man kommer på något lite speciellt så är det dock väldigt roligt att få överlämna presenten. Det vet alla ni som har gjort det någon gång!

Om ni är på jakt efter något kul att ge i present till ett par som ska gifta sig så är det smart att vara ute i god tid. Man måste ju inte köpa det de har önskat sig, utan de är kul att överraska med någonting som de inte alls förväntat sig. Då det är så många presenter som är väldigt ”seriösa” och som är tänkta att vara med paret hela livet så är det kul att slå till på någonting som är lite mer roligt.

En kul detalj oavsett var man placerar den

En personlig bröllopstavla kan man flytta runt i olika rum, så man kan ha den med sig, men ändå ”förnya” den med åren. Det är ju en rolig grej bara det och att man sedan har en fin bröllopstavla som ständigt påminner en om en av de största dagarna i sitt liv gör såklart att det blir ännu bättre!

När paret först får sin personliga bröllopstavla kan det kanske vara så att de placerar den i sovrummet, men efter ett tag kanske den hamnar i hallen, i vardagsrummet, eller någon annanstans. Har man en fin ram runt så kan den passa lite varstans, men man kan naturligtvis också välja att byta ramen för att förnya känslan.

Detta är en typisk sak som ett par gärna vill ha, men som man kanske inte köper till sig själv direkt, så det är en kanonbra present. Personliga bröllopstavlor finns i många olika stilar så man kan hitta en fin och passande variant till paret oavsett vad de har för stil. Spana in utbudet här hos oss så kommer ni att förstå vad vi menar med att det finns många olika att välja mellan!

Glöm inte ramen!

För att det ska bli lite extra piffigt så är det smart att köpa med en ram. Det hittar ni här hos oss, så det är bara att köpa med en när ni ändå köper bröllopstavlan. Det som gör att personliga bröllopstavlor blir personliga är inte bara det faktum att man har med datumet och namnen, utan en ram som passar paret kan vara minst lika viktig.

Om ni känner att ni inte vill tvinga på dem en alltför speciell ram så är det klokt att köpa exempelvis en svart bara för att det ska vara en ram på när presenten överlämnas. Sedan kan de byta ut den på egen hand så att den passar in i deras hem.

Kom ihåg att säga till dem att det är 110 % okej att de byter ut ramen, annars kan de känna att de inte vågar byta ut den för att ni ska bli ledsna. Det är ju trist om en present man köpt inte kan kännas bra för paret på grund av en sådan liten sak!

Anpassa stilen efter paret

Även om man kanske är bästa vänner så betyder inte det att man har samma smak. Vissa väljer att nogsamt välja ut saker och ting till brudparet så att det ska vara deras stil, medan andra kanske inte är fullt lika bra på det. Se till att hamna i den första kategorin, för det är det allra bästa.

Vem vet? Kanske du gör som så att du köper en personlig bröllopstavla som passar i parets sommarhus istället för i deras vanliga hem? Varför inte? Det är alltid kul att tänka lite utanför boxen med presenter! Då det finns så många fina varianter här hos oss så kanske det blir två där den ena är till sommarhuset och den andra till det vanliga huset!

Bra pris för bra gåva

Presenter som en personlig bröllopstavla kostar inte mycket, men det är en väldigt kul present. Det är kul när man kan hitta något roligt som inte kostar mycket att köpa som gåva, för då kan man passa på att även köpa en lite dyrare present. Det kan ju vara roligt att kunna överlämna två olika presenter!

Idag är det ofta så att man satsar på denna typ av presenter lite mer än vad man gjorde förr. Det är inte fullt lika ”allvarliga” och exklusiva gåvor man ger till brudpar längre. Då vi idag kan fixa alla möjliga kul grejer genom att trycka egna prints med mera så blir det helt enkelt mer personligt än tidigare.

Det är gjort enkelt att få tag på denna typ av saker och då är det bara att ta vara på det! Som nämnt så är det bra pris också, så det är en win-win eftersom det öppnar upp för att ge fler än en gåva!

Kul tips med personliga bröllopstavlor

Det finns lite kul grejer man kan göra när det kommer till den här typen av presenter. En kul grej kan vara att man hänger upp den personliga bröllopstavla man köpt här hos oss över brudparets säng utan att de märker det. Man kan exempelvis göra det under bröllopsdagen när de lämnar huset för ceremonin, om man hinner innan man själv ska dit. Man kan också passa på att hänga upp den medan de är iväg på sin smekmånad, så att det är det första de möts av när de kommer tillbaka.

Det är inte bara själva bröllopstavlan i sig som är en kul grej, utan det är också det att man kan göra kul grejer med den. Eftersom det är en så liten och lätt present så kan man bära den med sig på ett smidigt sätt och det gör att man har bra möjligheter att hänga den lite vartsomhelst som en kul överraskning för paret! Det är bara att vara lite kreativ!