Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Porträttramar

Letar du efter de perfekta ramarna för dina porträttbilder? Då är det här den rätta kategorin för dig. På denna sida har vi nämligen samlat alla våra porträttramar. Här hittar du allt från små söta ramar som passar perfekt på kontoret till större fotoramar som passar utmärkt i hemmet. I vårt sortiment har vi samlat porträttramar i flera olika stilar och färger för att alla våra kunder ska kunna hitta något de gillar. Hitta din favorit hos oss!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 63 produkter
Visar 1 - 60 av 63 produkter

Om du är ute efter snygga porträttramar till barnens skolfoton eller andra porträttfoton så har du hittat helt rätt. I denna kategori hittar du nämligen alla porträttramar som finns hos oss på BGA Fotobutik. Här har vi samlat ett gäng exklusiva ramar som lämpar sig alldeles utmärkt för just porträttfoton. Oavsett om du är ute efter en liten eller stor ram så hittar du det hos oss. I vårt sortiment finner du fotoramar i flera olika storlekar, färger och stilar. Allt för att alla våra kunder ska kunna hitta just det de är ute efter.

De allra minsta ramarna i denna kategori har måtten 3,5x4,5 cm och de största har måtten 20x30 cm. Däremellan har vi ramar i flera olika mått, vilket gör det enklare för dig att hitta det du söker. De flesta porträttramarna i vårt utbud är rektangulära, men du hittar även en del kvadratiska porträttramar hos oss. Eftersom många gärna ramar in sina porträttbilder i lite mer exklusiva ramar har vi valt att erbjuda mycket guld och silver i denna kategori. Trots de exklusiva färgerna går även enklare ramar att finna hos oss. Vi har allt från tunna enkla porträttramar till mer exklusiva och uppmärksamhetsväckande ramar.

Vilken typ av porträttram du letar efter spelar alltså inte så stor roll, eftersom vi har något för alla smaker. Stort eller litet, enkelt eller exklusivt, kvadratiskt eller rektangulärt – på BGA Fotobutik hittar du allt. Vill du ge din bild en extra vacker inramning rekommenderar vi dig dessutom att kombinera din porträttram med en snygg passepartout som verkligen framhäver bilden.

Du hittar den perfekta porträttramen och passepartouten hos oss!