Laddar, vnligen vnta...

-40% på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' »

40% rabatt på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' Fynda här! »

Speglar utan ram

Speglar utan ram

Här har vi samlat alla våra speglar utan ram! Det finns en uppsjö av olika former på våra speglar utan ram, vilken passar ditt hem bäst - rund, oval, kvadratisk eller rektangulärt? Du hittar alla varianter hos oss, i vilken storlek du själv önskar.

En spegel på väggen kan verkligen lyfta rummet och inredningen. Antingen hängandes ensamt på väggen eller tillsammans med andra detaljer. En större spegel på väggen har både ett praktiskt syfte men framförallt kan den också ge mer liv åt interiören. Använder du en mindre spegel så kan det var ett snyggt komplement till exempelvis tavlor, posters, fotografier eller hyllor. Eller varför inte en mix av allting?

Speglar utan ram ger ett rent och konkret intryck. Dessutom är det lätt att matcha till alla väggar. Utan ram riskerar spegel inte att skära sig mot mönstrade tapeter eller starka färger på väggen, men gör sig samtidigt väldigt bra mot vita eller ljusa väggar. Speglar utan ram är enkelt att inreda med om du är osäker på vilken spegel du ska ha.

Speglarna i denna kategori finns i många varianter och modeller. Antingen färdiga speglar eller lösa speglar så att du kan göra din spegelvägg hur stor du vill eller i vilken form du själv vill att den ska ha. De lösa speglarna säljs i 4-pack och tillhörande 10 fästpunkter, vilket gör det enkelt att montera upp. Vill du undvika att behöva göra hål i väggen, så kan du även hitta mindre speglar som kommer i 8-pack och där du istället fäster upp speglarna med dubbelhäftande tejp. Det här är en lösning för dig som enkelt vill variera din spegelvägg och testa dig fram. Ångrar du din första uppsättning så är det bara att testa igen och igen. Kanske vill du inte heller ha alla speglar samlade på samma ställe, då kan du variera och sprida ut spegeldelarna.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930