Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 10x10 cm

Letar du efter en fyrkantig fotoram som passar bilder i storleken 10x10 cm? Ta då en titt i vårt sortiment så kommer du garanterat att hitta det du söker. Hos oss finns fotoramar i olika färger och designer så att alla ska kunna hitta något som de gillar. En snygg ram gör så mycket både för din bild och för inredningen. Perfekt till Instagram bilder!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 10 * 10 cm

I denna kategori hittar du fyrkantiga ramar som passar bilder i storleken 10x10 cm. Dessa ramar passar utmärkt för dig som till exempel vill skapa en personlig fotovägg eller vill ha en mysig familjebild på skrivbordet i kontoret. En fotoram i storleken 10x10 cm är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en lagomstor ram. Den är varken för liten eller för stor.

I utbudet ovan hittar du ett par riktigt snygga och stilrena alternativ som passar in överallt – i sovrummet eller vardagsrummet, på kontoret, på väggen eller i bokhyllan, ja överallt! Dessa ramar är dessutom både prisvärda och kvalitativa. De skyddar dina bilder mot damm och repor samtidigt som de ramar in dem vackert och lyfter fram den härliga känslan som bilderna förmedlar.

Hos oss har alla möjligheten att hitta något som faller dem i smaken. Scrolla upp och hitta just din favorit bland våra snygga fyrkantiga fotoramar!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930