Laddar, vnligen vnta...

Advent-deal! 30% rabatt på alla svart och vita posters - Ange "BW30" i kassan - Läs om våra leveranstider i jul här »

Fotoramar 10x12 cm

Här hittar du våra rektangulära fotoramar för bilder i storleken 10x12 cm. Dessa eleganta fotoramar passar perfekt för att hänga upp mindre foton. Ramarna har också stödben för att kunna ställas på en byrå eller skänk. Klicka bara på den ram som faller dig i smaken för att få mer information om den.

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar i formatet 10 * 12 cm

I den här kategorin har vi samlat våra ramar för bilder i storleken 10x12 cm. Ofta får du bilder i den här storleken från fotografer. Våra ramar i denna kategori passar alltså perfekt till att rama in professionellt tagna porträtt av familjen. De flesta av våra ramar har dessutom både väggfäste och stödben vilket innebär att du kan både hänga dem på väggen och ställa dem på en hylla eller ett bord.

Hos oss finner du eleganta, traditionella ramar för bilder i storleken 12x10 cm som passar utmärkt i varje hem, oavsett inredning. Det gör dessa ramar särskilt lämpade att ge bort i gåva. Letar du efter lämpliga fotoramar till mindre bilder, hittar du alltså det hos oss. Här finner du eleganta ramar av god kvalitet som gör att fotografierna verkligen kommer till sin rätt. 

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930