Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

20% rabatt på speglar, rabattkod MIRROR20

Fotoramar 10x12 cm

Här finner du våra fina ramar som passar bilder i 10x12 cm. Hitta din favoritram idag!

10 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i 10 * 12 cm

I den här kategorin har vi samlat våra ramar för bilder i storleken 10x12 cm. Ofta får du bilder i den här storleken från fotografer. Våra ramar i denna kategori passar alltså perfekt till att rama in professionellt tagna porträtt av familjen. De flesta av våra ramar har dessutom både väggfäste och stödben vilket innebär att du kan både hänga dem på väggen och ställa dem på en hylla eller ett bord.

Här hittar du våra rektangulära fotoramar för bilder i storleken 10x12 cm. Dessa eleganta fotoramar passar perfekt för att hänga upp mindre foton. Ramarna har också stödben för att kunna ställas på en byrå eller skänk. Klicka bara på den ram som faller dig i smaken för att få mer information om den.

Hos oss finner du eleganta, traditionella ramar för bilder i storleken 12x10 cm som passar utmärkt i varje hem, oavsett inredning. Det gör dessa ramar särskilt lämpade att ge bort i gåva. Letar du efter lämpliga fotoramar till mindre bilder, hittar du alltså det hos oss. Här finner du eleganta ramar av god kvalitet som gör att fotografierna verkligen kommer till sin rätt.