Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Fotoalbum för 11x15 cm bilder

Hr hittar du vra fotoalbum med praktiska fotofickor som passar bilder i 11x15 cm (11,4x15,2 cm)
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 70 produkter
Visar 1 - 60 av 70 produkter

Album med fotofickor för 11 * 15 cm bilder

Här hittar du alla våra fotoalbum med fotofickor anpassade för bilder i storleken 11x15 cm. Detta är ett lite nyare format som idag är standardmåttet för bilder som är tagna med digitala kompaktkameror. Letar du efter ett album för de utskrivna bilder som du tagit med din digitalkamera är dessa album förmodligen precis vad du letar efter.

Ett album med fotofickor är ett utmärkt val för dig som tycker om bekvämligheter. Att fylla dessa album går snabbt och enkelt och du slipper onödigt och tidskrävande krångel. Allt du behöver göra för att fylla dessa album är att sticka in dina utvalda bilder i de tomma insticksfickorna. Därefter är det bara att njuta av att bläddra igenom alla underbara minnen som du hunnit samla på dig genom åren.

Oavsett om du letar efter ett trevligt familjealbum, ett resealbum eller ett färgglatt barnalbum så kan du vara säker på att hitta det hos oss. Här är det meningen att precis alla ska kunna hitta det de söker och vi har därför ett brett och varierat utbud. Vi har dessutom album för både liggande och stående bilder. Läs mer om albumen du fastnar för genom att klicka på dem. På så sätt kan du jämföra deras egenskaper och hitta just det album som passar dig bäst.

Alla våra album är syrafria, vilket innebär att de är skonsamma för dina bilder och bidrar till att de håller länge. Hos oss hittar du alltid prisvärda och kvalitativa fotoalbum. Scrolla vidare och hitta dina favoriter redan idag!