Laddar, vnligen vnta...

Advent-deal! 30% rabatt på alla svart och vita posters - Ange "BW30" i kassan - Läs om våra leveranstider i jul här »

Kvadratiska fotoramar - 12x12 cm

Här hittar du fotoramar som passar perfekt för dina bilder som är i storleken 12x12 cm. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska vita ramar till lyxiga fotoramar i guld och silver. En ram kan göra stor skillnad för din inredning samt lyfta fram dina bilder lite extra. Kika in i vårt sortiment och hitta dina personliga favoriter.

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar i formatet 12 * 12 cm

Här har vi samlat alla våra fyrkantiga fotoramar som passar bilder i storleken 12x12 cm. Fyrkantiga ramar passar utmärkt både hängandes på väggen och ståendes på ett bord eller en hylla. De är dessutom optimala för den personliga fotoväggen. Köp ett gäng ramar i olika storlekar och format och skapa din alldeles egna fotovägg med alla dina favoritminnen samlade på ett och samma ställe. Perfekt projekt för den kreative!

Oavsett om du letar efter en enkel fotoram som låter bilden stå i centrum eller en mer exklusiv ram som lyfter fram det bästa ur bilden så hittar du den hos oss. Vårt mål är att kunna erbjuda alla våra kunder det de letar efter. Därför har vi ett utmärkt utbud av ramar i olika färger och stilar i sortimentet ovan. Ta dig tid att bläddra igenom våra ramar, jämför dem med varandra och hitta just din favorit.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930