Laddar, vnligen vnta...

Advent-deal! 30% rabatt på alla svart och vita posters - Ange "BW30" i kassan - Läs om våra leveranstider i jul här »

Fotoramar - 15x21 cm (A5)

Här hittar du fotoramar som passar perfekt för bilder i A5-format, det vill säga bilder i storleken 15x21 cm. Oavsett om du är ute efter en modern och färgglad ram eller en klassisk fotoram i svart eller vitt så hittar du det hos oss. Kolla in våra ramar för att hitta något som faller dig i smaken. 

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 61 produkter
Visar 1 - 60 av 61 produkter

Ramar i formatet 15 * 21 cm

Här hittar du våra fotoramar som passar bilder i storleken 15x21 cm. Dessa ramar har bildförhållandet 5:7 och passar perfekt för bilder i A5-format, vilket är ett utmärkt format att hänga upp på väggen eller ställa på en snygg skänk antingen ensam eller tillsammans med ramar i andra storlekar. För att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om har vi samlat ihop ett flertal snygga ramar i olika designer, färger och material.

Då dessa ramar passar bilder med måtten 21x15 cm går de förstås att användas i både stående och liggande format. De flesta av våra fotoramar går dessutom både att hänga upp på väggen samt ställa in en hylla eller liknande. Genom att klicka på en fotoram du tycker om kan du läsa om den har väggfäste respektive stödben. Ta dig tiden att kolla igenom vårt sortiment och hitta en ram som känns rätt för just ditt hem.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930