Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 20x20 cm

Här hittar du både klassiska och moderna fotoramar för bilder i storleken 20x20 cm. Med en snygg ram kan du föreviga ett av dina favoritminnen och samtidigt piffa upp din inredning. Oavsett om du är ute efter en klassisk ram i svart eller vitt eller en lite lyxigare fotoram i guld eller silver så hittar du flera alternativ hos oss. Vi har ramar för alla smaker!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36
Visar 1 - 60 av 72 produkter
Visar 1 - 60 av 72 produkter

Ramar i formatet 20 * 20 cm

Har du framkallat snygga bilder i storleken 20x20 cm? Hos oss hittar du de perfekta ramarna till dina bilder. I utbudet ovan finner du ett flertal fyrkantiga fotoramar som passar bilder i storlekar upp till 20x20 cm. För att du ska kunna hitta det du söker har vi samlat ihop ett varierat utbud av både klassiska och moderna ramar. Hos oss ska alla kunna hitta något de gillar. Svart, vitt, guld, silver, blått, rött, brunt – här hittar du ramar i flera populära färger. Vilken är din favorit?

Ramarna i denna kategori passar perfekt för till exempel fotoväggen. Matcha dem med mindre ramar i olika format och fyll dem med alla dina favoritögonblick. Tycker du inte om att pyssla går dessa ramar även att hänga upp ensamma eller två och två. Med en snygg fotoram kan du göra stor skillnad i ditt hem och en tråkig vägg går enkelt att piffa upp med en färgglad ram.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930