Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

20% rabatt på speglar, rabattkod MIRROR20

Fotoramar 20x20 cm

Här finner du våra fina ramar som passar bilder i 20x20 cm. Hitta din favoritram idag!

90 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 90 produkter
 

Ramar i 20x20 cm

Här hittar du både klassiska och moderna fotoramar för bilder i storleken 20x20 cm. Med en snygg ram kan du föreviga ett av dina favoritminnen och samtidigt piffa upp din inredning. Oavsett om du är ute efter en klassisk ram i svart eller vitt eller en lite lyxigare fotoram i guld eller silver så hittar du flera alternativ hos oss. Vi har ramar för alla smaker!

Har du framkallat snygga bilder i storleken 20x20 cm? Hos oss hittar du de perfekta ramarna till dina bilder. I utbudet ovan finner du ett flertal fyrkantiga fotoramar som passar bilder i storlekar upp till 20x20 cm. För att du ska kunna hitta det du söker har vi samlat ihop ett varierat utbud av både klassiska och moderna ramar. Hos oss ska alla kunna hitta något de gillar. Svart, vitt, guld, silver, blått, rött, brunt – här hittar du ramar i flera populära färger. Vilken är din favorit?

20x20 ramar är perfekt till tavelväggen

Att skapa en perfekt tavelvägg känns som det eviga projektet som man aldrig blir riktigt klar med. Ramarna i denna kategori passar perfekt för till exempel fotoväggen. Matcha dem med mindre ramar i olika format och fyll dem med alla dina favoritögonblick. Tycker du inte om att pyssla går dessa ramar även att hänga upp ensamma eller två och två. Med en snygg fotoram kan du göra stor skillnad i ditt hem och en tråkig vägg går enkelt att piffa upp med en färgglad ram.