Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 20x25 cm

Hos oss hittar du fotoramar i flera olika storlekar. Här har vi samlat de ramar som passar bilder i storleken 20x25 cm. Letar du efter en snygg ram i en trendig färg eller en elegant fotoram i svartlackat trä? Då har du hittat rätt! Bläddra ner och hitta det du söker i vårt breda sortiment. Vi har något för alla smaker.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 107 produkter
Visar 1 - 60 av 107 produkter

Ramar i formatet 20 * 25 cm

Här hittar du alla våra fotoramar i storleken 20x25 cm. Dessa ramar har bildförhållandet 4:5 och går att användas i både stående och liggande format. I vårt breda sortiment hoppas vi att du ska kunna hitta något som faller just dig i smaken. Vi har en stor variation på både färger, material och stilar, vilket gör att vi har ramar för precis alla hem. Hos oss ska alla kunna hitta det de söker. 

Våra fotoramar i storleken 25x20 cm passar perfekt för dig som till exempel vill skapa en snygg fotovägg med bilder i olika storlekar och format. De funkar även lika bra att hänga enskilt eller att ställas på en snygg skänk då de varken är för små eller för stora. Denna storlek är perfekt för dig som vill kunna visa upp dina absoluta favoritbilder. Kolla in vårt sortiment ovan så garanterar vi dig att du kommer att hitta de perfekta ramarna till ditt hem!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930