Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Fotoramar 20x28 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 20x28 cm. Hitta din favoritram idag!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar i 20x28 cm

Letar du efter den perfekta fotoramen i storleken 20x28 cm för dina bilder? Hos oss finner du ett stort utbud av ramar i denna storlek i olika färger och modeller. Flera av våra fotoramar i storleken 28x20 cm går att hängas både lodrätt och vågrätt, och vissa kan antingen hängas på en vägg eller ställas på en hylla eller tavellist. Ta gärna en titt i sortimentet nedan för att hitta din favoritram. Vi har rätt fotoram för alla hem!

I denna kategori hittar du alla våra ramar som passar bilder med måtten 20x28 cm. Dessa fotoramar har bildförhållandet 5:7 och storleken används ofta på skolfoton. Ramarna i denna kategori passar med andra ord alldeles utmärkt för barnens skolfoton. I vårt sortiment hittar du ramar i ett flertal olika modeller, vilket gör att du enkelt kan hitta de perfekta ramarna både till ditt eget hem samt till de skolfoton som till exempel mor- och farföräldrarna ska få.

En fotoram i storleken 28x20 cm kan användas till annat än bara skolfoton. Du kan bland annat välja mellan att använda den horisontellt eller vertikalt samt på väggen eller på en hylla. De flesta av våra ramar har både stödben och väggfäste. Klicka på den ram som faller dig smaken för att läsa mer om dess egenskaper. Hos oss har alla chansen att hitta något de tycker om. Scrolla upp och hitta din favorit redan idag!