Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 20x30 cm

Här har vi samlat ett flertal snygga fotoramar som passar bilder i storleken 20x30 cm. Hos oss hittar du alltid ett brett och varierat utbud av ramar. Vare sig du är ute efter en vacker ram att ge bort i present eller en enkel fotoram för att rama in en egen personlig bild så hittar du det hos oss. Kolla in våra ramar nedan!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 226 produkter
Visar 1 - 60 av 226 produkter

Ramar i formatet 20 * 30 cm

Letar du efter snygga fotoramar till dina bilder med måtten 20x30 cm? Då bör du kika på vårt sortiment ovan där vi har samlat alla våra ramar i just den storleken. Dessa ramar har bildförhållandet 3:4 och passar perfekt för dig som vill rama in dina favoritbilder så att du kan hänga upp dem på väggen eller ställa dem någonstans där de syns bra i ditt hem. Tack vare vårt breda sortiment kan alla våra kunder hitta något de tycker om. Vi har allt från enkla klassiska modeller till riktigt trendiga ramar i snygga färger.

En ram i storleken 30x20 cm kan du använda till både vertikala och horisontella bilder. Många av ramarna i vårt sortiment har dessutom både stödben och väggfäste, vilket betyder att de kan användas både stående samt hängande på en vägg. Perfekt för dig som inte bestämt dig för var du vill placera dina bilder än.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930