Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 21x30 cm

Här hittar du alla våra fotoramar som är anpassade för bilder i storleken 21x30 cm. I vårt sortiment finns både enkla klassiska ramar och vackra utsmyckade ramar. Med en vacker ram kan du enkelt förstärka den känsla som din bild förmedlar. Även en enkel ram gör stor skillnad både för bilden och inredningen. Bläddra ner bland våra snygga ramar och hitta din favorit!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 76 produkter
Visar 1 - 60 av 76 produkter

Ramar i formatet 21 * 30 cm

I den här kategorin hittar du ett stort utbud av fotoramar som passar bilder med måtten 21x30 cm. Dessa ramar passar perfekt för dina favoritbilder men också för diplom och intyg i A4-format. I vårt sortiment hittar du allt från stilrena ramar i klassiska färger till mer exklusiva ramar i lyxiga material. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment så att alla ska kunna hitta något som faller dem i smaken. 

Ramarna i denna kategori går att användas i både liggande och stående format. Med bildmåtten 30x21 cm lämpar sig dessa ramar perfekt för att hängas upp på väggen, men de går även att ställas i en bokhylla eller varför inte på en snygg skänk. Läs mer om de olika ramarna och ta reda på om de till exempel har väggfäste samt stödben genom att klicka på dem. Vi hoppas du ska hitta din favorit i vårt utmärkta sortiment ovan!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930