Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Fotoramar 24x24 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 24x24 cm. Hitta din favoritram idag!

28 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 24x24 cm

Här hittar du alla våra fyrkantiga fotoramar för bilder i storleken 24x24 cm. Dessa ramar passar alldeles utmärkt för dig som har lite större bilder som du vill rama in. Med en ram från oss kan du både liva upp din inredning och bevara dina härligaste minnen på ett vackert sätt. Hos oss hittar du fotoramar i flera olika färger och modeller.

Dessa ramar passar utmärkt på väggen. Med ett par matchande ramar kan du skapa en snygg personlig fotovägg fylld av dina favoritbilder. En större ram, som de du hittar i denna kategori, passar utmärkt för de vackra bröllopsbilderna eller familjefoton. Häng upp bilderna ovanför sängen eller i vardagsrummet så att ni varje dag kan minnas dessa magiska stunder.

För oss är det viktigt att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om och därför finner du hos oss ett varierat utbud av ramar i olika färger och stilar. Vi har allt från riktigt enkla och stilrena alternativ till lyxigare ramar i guld och silver. Den ram du väljer gör mycket både för bilden och inredningen. Hos oss kan du hitta den perfekta ramen som lyfter fram den rätta känslan ur din bild.