Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 25x38 cm

Här har vi samlat alla våra ramar som är gjorda för bilder i storleken 25x38 cm. Vare sig du letar efter en vacker ram i trä eller en lyxig guldfärgad fotoram är chansen stor att du hittar det du söker hos oss. Vi har ramar i flera olika färger och modeller så att alla kan hitta sin egen favorit i vårt sortiment.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar i formatet 25 * 38 cm

Här hittar du alla våra fotoramar som passar bilder i storleken 25x38 cm. Dessa ramar har alltså bildförhållandet 2:3 och passar perfekt i både liggande och stående format. Många av ramarna i vårt sortiment har dessutom både stödben och väggfäste, vilket ger dig möjligheten att både hänga upp dem på väggen och ställa dem på exempelvis en tavelhylla eller liknande.

För att du ska kunna hitta just det du söker har vi samlat ihop fotoramar i storleken 38x25 cm i flera olika stilar. Hos oss hittar du riktigt snygga stilrena ramar i enkla designer samt mer exklusiva modeller som ger dina bilder en snygg inramning. Det alla våra ramar har gemensamt är att de håller väldigt god kvalitet och skyddar dina bilder från både repor och damm. Ta dig tiden att bläddra igenom sortimentet ovan så garanterar vi att du hittar något som faller dig i smaken. Hos oss finns något för alla!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930