Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Fotoramar 28x35 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 28x35 cm. Hitta din favoritram idag!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 71 produkter
Visar 1 - 60 av 71 produkter

Ramar 28x35 cm

Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder med måtten 28x35 cm. Bland våra ramar hittar du både klassiska och moderna alternativ, vilket gör det enkelt för dig att hitta en ram som passar in hemma hos dig. Med en vacker ram kan du skapa en unik och personlig känsla som framhäver din bild. Bläddra ner och hitta din favorit hos oss!

Dessa ramar har bildförhållandet 4:5 och passar därför utmärkt för rektangulära bilder i både liggande och stående format. I vårt sortiment har vi försökt skapa en så komplett variation som möjligt så att alla våra kunde ska kunna hitta något de tycker om. Vi strävar efter att kunna erbjuda ramar som passar alla typer av hem. Oavsett om du letar efter en simpel enfärgad ram eller en mer exklusiv fotoram med snygga detaljer så hittar du den hos oss. 

De flesta av våra ramar har både stödben och väggfäste, vilket ger dig möjligheten att välja hur och vart du vill placera dem. En ram med bildmåttet 35x28 cm passar perfekt på fotoväggen tillsammans med ett gäng andra ramar, men den går även att hänga upp ensam eller ställa på en  byrå med ett par mindre fotoramar. Bevara ditt favoritögonblick i en fotoram från oss!