Laddar, vnligen vnta...

Fotoramar 30x30 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 30x30 cm. Hitta din favoritram idag!

105 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 105 produkter
 

Ramar 30x30 cm

Föreviga dina bästa minnen genom att rama in dem. Här hittar du fyrkantiga fotoramar som passar dina bilder som är i storleken 30x30 cm. Häng upp ditt foto i en vacker ram på sovrumsväggen eller placera den på en snygg skänk eller hylla i vardagsrummet. Våra ramar finns i flera olika färger och modeller. Scrolla ner och hitta en fotoram som passar in hemma hos dig!

Här finner du ett stort utbud av snygga ramar som passar bilder i storleken 30x30 cm. Dessa fyrkantiga fotoramar passar utmärkt för dig som framkallat dina favoritbilder i ett större format och vill hänga upp dem på väggen. En snygg ram är en del av din inredning men den skyddar även din bild från att få repor eller samla på sig damm. Med den rätta ramen kan du skapa en riktigt snygg och unik atmosfär i ditt hem. En ny fotoram är det perfekta valet för dig som till exempel vill piffa upp en färglös vägg. Välj någon av våra färgglada ramar eller en exklusivare modell i silver eller guld för att få mer liv i rummet.

Oavsett vilken inredningsstil ditt hem går i så hittar du den perfekta fotoramen hos oss. Vi har något för precis alla smaker och vi garanterar att du hittar en favorit i utbudet ovan!