Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Ramar 32x32 cm

Vra 32x32 cm ramar passar lika bra till LP-konvolut som till broderier.

24 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 32x32 cm

Här hittar du vårt stora sortiment med ramar i storleken 32x32 cm som passar exempelvis LP-fodral eller broderier.

Ramar för LP-Fodral (32x32 cm)

Om du har kvar dina gamla LP-skivor än idag har de förmodligen ett väldigt stort sentimentalt värde för dig. Då kanske det är på tiden att plocka fram dem och göra små konstverk av dem istället för att låta dem ligga och samla damm någonstans. Att rama in dem och ge dem en alldeles egen plats på väggen i vardagsrummet vore väl inte helt fel? Genom att rama in fodralen skyddar du dem dessutom mot smuts och skador samtidigt som de fungerar som riktigt läckra inredningsdetaljer.

Hos oss på BGA Fotobutik hittar du det du söker! Letar du i en vanlig fotobutik kan det vara svårt att hitta en ram med de rätta måtten men hos oss finner du flera snygga ramar i helt rätt mått för dina LP-fodral. För mer specifik information kan du klicka på den LP-ram som intresserar dig och läsa mer om dess egenskaper.

I vårt sortiment finner du en rad olika stilar och färger, vilket vi hoppas ska underlätta ditt letande. Oavsett vilken typ av ram du är ute efter är chansen stor att du finner den hos oss. Vi har allt från enkla stilrena ramar till mer exklusiva alternativ. Alla tar de, på sitt sätt, fram det bästa ur motivet. Vilken ram du väljer beror främst på vad som faller dig i smaken. Här på BGA finns något för alla hem och smaker. Scrolla upp och hitta de perfekta ramarna för dina LP-fodral hos oss!