Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Fotoramar 35x50 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 35x50 cm. Hitta din favoritram idag!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 64 produkter
Visar 1 - 60 av 64 produkter

Ramar 35x50 cm

I denna kategori hittar du alla våra fotoramar i storleken 35x50 cm. I vårt sortiment finner du ramar i flera olika modeller och stilar, vilket gör att du enkelt kan hitta något som passar just ditt hem. Med hjälp av en fotoram från oss kan du ge ditt foto en vacker inramning och samtidigt lyfta fram det där lilla extra i det. Hitta din favorit hos oss redan idag!

Om du är ute efter en rektangulär ram i mellanstor storlek så kan ramarna i denna kategori vara precis det du letar efter. Här har vi samlat alla våra ramar i storleken 35x50 cm. Dessa fotoramar passar utmärkt för dig som vill rama in ett favoritfoto i ett lite större format. I vårt sortiment hittar du ett flertal snygga ramar i olika stilar, färger och modeller. Detta hoppas vi ska underlätta för dig att hitta en ram som passar in i just ditt hem. Oavsett om du letar efter en enklare ram i svart eller en exklusivare fotoram i guld eller silver så hittar du den hos oss.

Våra ramar i storleken 50x35 cm kan användas både vertikalt och horisontellt. För att ge din bild en extra vacker inramning kan du kombinera en ram ur denna kategori tillsammans med en snygg måttbeställd passepartout. Passepartouter är riktigt fina i lite större ramar som dessa och hjälper till att lyfta fram din bild. Häng gärna ramen på en vägg tillsammans med andra ramar, antingen tillsammans med ett fåtal ramar i samma storlek eller med flera mindre fotoramar i olika storlekar. Att skapa fotoväggar är idag mycket populärt och ramarna i denna kategori passar utmärkt för det.

Vårt mål är att alla våra kunder ska kunna hitta något som faller dem i smaken. Därför är vårt sortiment fyllt av snygga ramar som passar flera olika stilar och hem. Kolla in vårt utbud ovan och hitta just dina favoriter hos oss! Vi hoppas du ska gilla det vi har att erbjuda.