Laddar, vnligen vnta...

Advent-deal! 30% rabatt på alla svart och vita posters - Ange "BW30" i kassan - Läs om våra leveranstider i jul här »

Fotoramar - 42x59,4 cm (A2)

Här hittar du fotoramar som är anpassade efter måtten på bilder i A2-format, det vill säga bilder i storleken 42x59,4 cm. Dessa ramar passar alldeles utmärkt att hänga upp på väggen och många går att hänga upp både vertikalt och horisontellt. Rama in ditt vackra foto med en smakfull ram från oss. Bläddra ner och hitta en fotoram som faller dig i smaken.

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar & tavelramar i formatet 42 * 59,4 cm

Här har vi samlat alla våra snygga rektangulära fotoramar i storleken 42x59,4 cm. Dessa ramar har bildförhållandet 7:10 och passar bilder i A2-format. Våra A2-ramar passar perfekt för dig som är ute efter en ram som går att använda i både liggande och stående format. Tack vare stödben och väggfäste, som de flesta av våra ramar har, har du även möjligheten att välja var du vill placera dina bilder – hängandes på väggen eller ståendes på en möbel.

En ram med bildmåtten 59,4x42 cm passar perfekt för dig som vill framkalla och rama in ett av dina favoritögonblick i ett lite större format. I sortimentet ovan hittar du ett varierat utbud av ramar i både enkla och mer exklusiva designer i flera olika färger. Hos oss ska alla kunna hitta det de söker och därför har vi valt att plocka ihop ett flertal olika stilar och material i vårt utbud. Ta gärna en titt på alternativen ovan och hitta en fotoram som faller just dig i smaken.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930