Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 50x70 cm

50x70 cm r vr populraste ramstorlek vilket vi tycker r jtteroligt. I vrt sortiment hittar du allt frn snygga guldramar till tunna svarta ramar.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 216 produkter
Visar 1 - 60 av 216 produkter

Ramar & tavelramar i formatet 70 * 50 cm

Istället för tomma väggar utan innehåll tycker vi att du ska skapa något fint med stora snygga tavlor i 50x70 cm med egna bilder eller färdiga posters. En snygg tavelvägg med 50x70 ramar med läckra bilder kan aldrig bli fel i varken vardagsrummet eller sovrummet. Förutom snygga tavelramar har vi ett stort sortiment med passande posters och vi hjälper dig givetvis också med att göra passande förstoringar på dina finaste bilder.

Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder med måtten 50x70 cm. Vi har ett stort utbud av ramar i många olika modeller och färger. Letar du efter en snygg stilren ram till familjefotot eller en romantisk fotoram till bröllopsfotot? Hos oss hittar du allt! Ta dig en titt i vårt sortiment nedan och finn det du söker.

Här finner du snygga rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 50x70 cm. Dessa ramar går att använda i både liggande och stående format, vilket ger dig möjligheten att använda dem till både vertikala och horisontella bilder. Bildförhållandet på dessa ramar är 7:10. För att ta reda på en specifik rams egenskaper är allt du behöver göra att klicka på den. Du finner till exempel information om den har ett väggfäste så att den kan hängas upp väggen eller ett stödben så att den går att ställas på en skänk eller hylla.

Våra ramar i med bildstorleken 70x50 cm finns i flera olika stilar. Vi erbjuder en härlig variation i allt från färger till rambredd. Större fotoramar som de du finner i denna kategori passar perfekt i kombination med en snygg passepartout, vilket du också hittar hos oss. Bläddra upp och kolla in vårt utbud så ska du se att du hittar det du söker! Vi har något för alla smaker.