Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Ramar 50x70 cm

50x70 cm är vår populäraste ramstorlek vilket vi tycker är jätteroligt. I vårt sortiment hittar du allt från snygga guldramar till tunna svarta ramar.

184 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 184 produkter
 

Ramar & tavelramar i formatet 50x70 cm

Ram 50x70 cmIdag finns det mängder av roliga posters, bilder, ramar etcetera ute på marknaden. Kolla bara in vårt utbud, vi har ju hur mycket som helst att bjuda på! Vi gillar särskilt ramar med måtten 50x70 cm, för med en ram med de måtten så vet man att man får en riktigt bra storlek för sina favoritmotiv!

Det är, som känt, betydligt billigare att shoppa idag än vad det var förr. Det har lett fram till att vi köper mer saker och det är såklart superkul! Trots att det kanske inte alltid finns några större summor på kontot så kan man ändå förgylla hemmet. Ett par nya fräscha 50x70 ramar kan man alltid kosta på sig utan att det lämnar för stora hål i plånboken! Se efter själv här bland våra produkter så ser du snabbt att det stämmer till 110 %!

Det faktum att man kan piffa upp sitt hem lite snabbt med endast ett snyggt motiv i en passande ram är kanon, för det kan göra väldigt stor skillnad. Du kanske inte tror att något så ”litet” som en ram med måtten 50x70 cm kan göra att ett helt rum känns fräschare och nytt? Tänk om! En bra ram piffar nämligen snabbt upp vilket rum som helst!

De flesta har idag många lite billigare ramar, posters, kuddar, gardiner med mera och byter ofta. Förr var det mer så att man köpte en ram i exempelvis storleken 50x70 och hade den för alltid. Idag byter vi istället både ramar med måtten 50x70 cm, och ramar i andra storlekar samt annat med jämna mellanrum. Det är därför så att det är viktigt att det finns snygga varianter av ramar att shoppa till bra pris. Det är såklart där vi kommer in i bilden med våra supersnygga produkter!

Det är väldigt snyggt att blanda en massa olika storlekar på sina tavelramar, så man behöver inte köpa massa nytt bara för att man vill ha en ram i 50x70! Det är bara att blanda sin nya ram i denna storlek med andra varianter. Det blir supersnyggt!

Istället för tomma väggar utan innehåll tycker vi att du ska skapa något fint med stora snygga tavlor i 50x70 cm med egna bilder eller färdiga posters. En snygg tavelvägg med 50x70 ramar med läckra bilder kan aldrig bli fel i varken vardagsrummet eller sovrummet. Förutom snygga tavelramar har vi ett stort sortiment med passande posters och vi hjälper dig givetvis också med att göra passande förstoringar på dina finaste bilder.

Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder med måtten 50x70 cm. Vi har ett stort utbud av ramar i många olika modeller och färger. Letar du efter en snygg stilren ram till familjefotot eller en romantisk fotoram till bröllopsfotot? Hos oss hittar du allt! Ta dig en titt i vårt sortiment nedan och finn det du söker.

Här finner du snygga rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 50x70 cm. Dessa ramar går att använda i både liggande och stående format, vilket ger dig möjligheten att använda dem till både vertikala och horisontella bilder. Bildförhållandet på dessa ramar är 7:10. För att ta reda på en specifik rams egenskaper är allt du behöver göra att klicka på den. Du finner till exempel information om den har ett väggfäste så att den kan hängas upp väggen eller ett stödben så att den går att ställas på en skänk eller hylla.

Våra ramar i med bildstorleken 70x50 cm finns i flera olika stilar. Vi erbjuder en härlig variation i allt från färger till rambredd. Större fotoramar som de du finner i denna kategori passar perfekt i kombination med en snygg passepartout, vilket du också hittar hos oss. Bläddra upp och kolla in vårt utbud så ska du se att du hittar det du söker! Vi har något för alla smaker.