Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 50x75 cm

Här har vi samlat sådana fotoramar som passar bilder i storleken 50x75 cm. Hos oss hittar du ramar som kan användas både vertikalt och horisontellt. En stor snygg ram är den perfekta inredningsdetaljen i ditt hem. I vårt sortiment finner du ett utmärkt utbud så att du kan hitta just det du söker. Bläddra ner och hitta din fotoram hos oss!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar & tavelramar i formatet 50 * 75 cm

Om du är ute efter en fotoram till en större bild eller en ram där du kan kombinera din bild tillsammans med en snygg passepartout så har du hittat rätt. I den här kategorin har vi nämligen samlat alla våra ramar som passar bilder i storleken 50x75 cm. De här fotoramarna har bildförhållandet 2:3 och kan användas både för både liggande och stående bilder. Många av dem är även tillverkade med både väggfäste och stödben, vilket gör att du kan välja om du vill ha dem hängandes på väggen eller ståendes på ett bord eller hylla. 

I vårt sortiment hittar du ett flertal ramar som passar bilder med måtten 75x50 cm. Vi har ramar i flera olika stilar, vilket gör det lättare att hitta en ram som passar i just ditt hem. Oavsett om du är ute efter en väldigt enkel fotoram eller en mer lyxig modell så har vi det du söker. Scrolla upp och hitta den perfekta ramen för ditt hem hos oss!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930