Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Fotoramar 60x60 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 60x60 cm. Hitta din favoritram idag!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar 60x60 cm

Letar du efter en stor fotoram? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder i storleken 60x60 cm. Dessa ramar passar alldeles perfekt för mysiga familjebilder eller romantiska bröllopsfoton. I vårt sortiment hittar du både klassiska och moderna alternativ i olika färger. Föreviga ditt favoritminne i en vacker ram från oss.

För dig som letar efter en riktigt stor fotoram till din bild har vi här samlat ett flertal fyrkantiga fotoramar för bilder i storleken 60x60 cm. Dessa ramar är perfekta för de romantiska bröllopsbilderna, de härliga familjefotona eller helt enkelt till bilder som betyder mycket för dig. I en vacker ram hänger din bild snyggt på väggen. Dessutom skyddar ramen din bild från smuts och repor och håller den snygg och fräsch länge.

I sortimentet ovan garanterar vi att du hittar den rätta ramen för dig. Vårt mål är att kunna erbjuda något för alla smaker och därför har vi en utmärkt variation av både färger, stilar och priser. Här finns något för alla. För mer information om en specifik ram är allt du behöver göra att klicka på den. Jämför dina favoriter och hitta den ram som passar bäst just hemma hos dig! Med en fotoram från oss piffar du enkelt upp den tomma livlösa väggen.