Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Fotoramar 60x80 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 60x80 cm. Hitta din favoritram idag!

Här hittar du både klassiska och moderna fotoramar för bilder med måtten 60x80 cm. Med dessa snygga ramar piffar du enkelt upp din vardagsrumsvägg. En snygg fotoram kan göra stor skillnad för din inredning samtidigt som den ger ditt foto en vacker inramning. Kolla in våra ramar nedan och hitta en ram som passar hemma hos dig!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 97 produkter
Visar 1 - 60 av 97 produkter

Ramar 60x80 cm

I den här kategorin har vi samlat alla våra rektangulära fotoramar i storleken 60x80 cm. De här bilderna har bildförhållandet 3:4 och kan användas både vertikalt och horisontellt. En stor ram som de du hittar i denna kategori gör sig helt klart snyggast på väggen. Alla ramar har väggfäste vilket gör att du även kan ställa dem på exempelvis ett bord eller en hylla. 

En fotoram i storleken 80x60 cm passar perfekt för dina absoluta favoritbilder som du vill framkalla i ett riktigt stort format. Oavsett om det är frågan om bröllopsbilder, familjebilder eller kanske till och med bilder som du själv fotograferat så är dessa ramar alldeles utmärkta. I vårt sortiment finner du ett flertal olika modeller, vilket gör det enklare för dig att hitta en favorit. Ta dig en titt på ramarna ovan och hitta den ram som passar ditt hem bäst!