Laddar, vnligen vnta...

Weekend Deal • 100 kr rabatt vid köp över 499 kr • Ange WKD100 i kassan

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 61x91,5 cm (Posters)

Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder i storleken 61x91,5 cm. Dessa ramar passar alldeles utmärkt för de flesta affischer och posters. Vare sig du letar efter en snygg ram till sovrummet eller vardagsrummet så hittar du det hos oss. Vi har något för alla smaker. Kolla igenom vårt sortiment och hitta din fotoram hos oss!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar & tavelramar i formatet 61 * 91,5 cm

I den här kategorin har vi samlat fotoramar som passar bilder med måtten 61x91,5 cm. De här ramarna är våra näst största rektangulära ramar och passar perfekt för dina posters och affischer. Bildförhållandet på dessa ramar är 2:3. I vårt sortiment har vi plockat ihop ett flertal ramar i olika färger, material och stilar. Detta hoppas vi ska underlätta för dig som vill hitta den perfekta ramen. Hos oss kan alla hitta något som faller dem i smaken.

En fotoram i storleken 91,5x61 cm går precis lika bra att användas i liggande format som i stående format. Dessa ramar passar alltså både vertikala och horisontella posters och bilder. Genom att klicka på en bild du gillar kan du läsa mer om den och ta reda på om den till exempel har stödben eller väggfäste. För en extra snygg inramning till din bild rekommenderar vi dig att kombinera ramen med en snygg passepartout från oss. 

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930