Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 9x12 cm

Hos oss hittar du flera rektangulära fotoramar som passar perfekt för bilder i storleken 9x12 cm. Många ramar i vårt sortiment går att använda både ståendes och liggandes. Klicka på en ram du tycker är snygg och läs mer om den. Med rätt fotoram kan du skapa en trevlig atmosfär i ditt hem samtidigt som ramen lyfter fram din bild.

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 9 * 12 cm

Om du letar efter en rektangulär fotoram i ett mindre format så har du hittat rätt. I denna kategori har vi nämligen samlat alla våra fotoramar i storleken 12x9 cm. Dessa ramar passar perfekt för dina mindre bilder som är i storlekar upp till 9x12 cm. Alla ramarna har bildförhållandet 3:4. Oavsett om du letar efter en riktigt enkel ram eller en ram i en specifik design så hittar du den hos oss. Vi vill att alla våra kunder ska kunna hitta det de är ute efter och har därför plockat ihop lite av varje så att alla ska bli nöjda.

Många av våra rektangulära ramar passar utmärkt för både liggande och stående bilder. De flesta har även både stödben samt väggfäste, vilket gör att du enkelt kan välja mellan att hänga upp dem på väggen eller ställa dem på en hylla eller liknande. Scrolla upp och hitta din favorit redan idag!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930