Laddar, vnligen vnta...

Advent-deal! 35% rabatt på alla posters med text & citat - Ange "TEXTPOSTER35" i kassan - Läs om våra leveranstider i jul här »

Fotoalbum för 9x13 cm bilder

Här finner du alla våra fotoalbum med fotofickor som passar bilder i storlekar upp till 9x13 cm. Dessa album är perfekta för dig som har bilder i ett lite mindre format. Ett album med insticksfickor är enkelt att fylla och sparar värdefull tid då det går snabbt att bara sticka in bilderna i plastfickorna. Ta dig en titt i vårt sortiment så ska du se att du hittar det perfekta fotoalbumet för dina bilder.

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Album med fotofickor för 9 * 13 cm bilder

Hos oss hittar du ett stort utbud av album med fotofickor. Just i denna kategori hittar du de fotoalbum som har insticksfickor för bilder i storleken 9x13 cm. Dessa fickor passar även för mindre bilder. Här hittar du både minialbum och större album. I de små albumen finns plats för upp till 20 bilder medan de större albumen rymmer upp till 100 eller 200 bilder.

Ett fotoalbum med fotofickor är det rätta alternativet för den som vill att det ska gå snabbt och enkelt att fylla albumet. Med denna typ av album slipper du allt krångel med lim och fotohörn då allt du behöver göra är att sticka in bilderna i de tomma fickorna. Enkelt och smidigt!

Genom att klicka på ett album som ser intressant ut kan du läsa mer om dess egenskaper. Vi har till exempel album för bilder i både liggande och stående format samt album med vanliga fotofickor och flipalbum.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930