Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Guldramar

Vem har sagt att guld bara passar in på slott och herrgårdar? Ge dina bilder ett extra lyft, genom att rama in dem i guld. Med en guldram skapar du enkelt en känsla av lite lyx i vardagen.

Vi har guldramar i många olika storlekar och stilar.

864 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 864 produkter

En snygg guldram för en lyxig interiör

Förgyll hemmet med eleganta guldramar i olika storlekar! Här har vi samlat alla våra guldfärgade ramar som var och en tillför en lyxig känsla till dina bilder. Extra populära är de till exempelvis bröllopsfoton, studentfoton eller planscher med guldfärgade motiv. Välj mellan materialen aluminium, glas, komposit, metall och trä.

Söker du enkla och släta guldramar för en stilsäker inredning, stora och mönstrade för rum som sticker ut eller klassiskt profilerade som funkar i alla lägen? Eftersom vi har nordens största sortiment kan du vara säker på att du hittar de format och designer som passar perfekt för just ditt hem.

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir mycket nöjd med ditt köp. 

Med inredningsdetaljer i skimrande guld skapar du enkelt en atmosfär utöver det vanliga. Ett fint foto eller ett modernt motiv får enkelt den uppmärksamhet som det förtjänar när du sätter det i en guldram. Men hur ska du tänka för att de gyllene ramarna ska smälta in fint i din övriga inredning? Givetvis är detta en smaksak och det finns massvis av snygga kombinationer. Dock finns det några stycken som alltid funkar:

Sobert med svart, vitt och guld: För dig som vill köra på ett säkert kort och inte vill blanda in alltför många nyanser i interiören är det enkelt att köra på vita väggar, svartvita mönster på textilier och mattor samt guldfärgade ramar i symmetriska formationer. Extra stilfullt blir det om du ramar in svartvita foton eller planscher.

Sockersött med guld och pastell: Idag är det mycket modernt att kombinera fina pastellfärger med detaljer i guld. På väggarna kan du till exempel matcha en guldfärgad karta med grafiska mönster i rosa, turkos eller mintgrön som du sätter i släta guldramar. I resten av rummet blir det superfint med pastelliga textilier och enstaka föremål såsom ljushållare, burkar och knoppar i guld.

Metallic i överflöd: För dig som inte är rädd att ta i när det kommer till inredning blir det faktiskt riktigt snyggt med spännande kombinationer av guld, silver och koppar. Placera ramar, ljushållare och kuddar i grupper om 3 där de glänsande nyanserna kompletterar varandra. Varför inte löpa linan ut med en läcker takkrona i samma stil?