Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Passepartouter

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 831 produkter
Visar 1 - 60 av 831 produkter

Vi har en passepartou till alla tillfällen!

Ge dina foton det där lilla extra lyftet med hjälp av en snygg passepartout. Hos oss hittar du kvalitativa passepartouter från det kända varumärket Canson. I vårt utbud finns allt från ovala och rektangulära passepartouter till kreativa collage passepartouter. Vi har både moderna och klassiska varianter i olika färger. Ta dig en titt bland våra passepartouter och hitta din favorit hos oss!

Passepartouter är det perfekta alternativet för dig som vill ge dina bilder den där lilla extra inramningen. De passar alldeles utmärkt för de bilder som fångat de speciella ögonblicken, såsom bröllopsbilder, skolfoton, familjefoton och så vidare. Passepartouter är även perfekta när du vill snygga till ett fotocollage som du planerar att ge bort i present till någon tycker mycket om. Ja, egentligen skulle man väl kunna säga att passepartouter passar alla typer av bilder som du vill lyfta fram lite extra. De ger dina bilder en elegant och smakfull inramning.

Hos oss hittar du en stor variation av passepartouter i flera olika modeller. Vi har både passepartouter som är anpassade för endast en bild samt sådana som passar perfekt för fotocollage. Dessutom har vi både rektangulära samt ovala modeller.

Våra passepartouter kommer i vitt, svart och många andra färger. Som standard har de flesta av dem en vit kärna, men vi har även passepartouter med svart kärna. Med kärna menar vi den tunna skurna kanten som ligger allra närmast motivet. I vårt sortiment hittar du passepartouter i standardstorlekar från 10x15 cm till 70x100 cm. Hos oss ska alla kunna hitta det de letar efter. Skulle du trots detta inte hitta det du söker i vårt sortiment finns möjligheten att måttbeställa dina passepartouter.

Alla passepartouter i vårt sortiment är PH-neutrala samt syrafria, vilket innebär att de inte kan skada dina bilder på något sätt. Vi är måna om dina bilders kvalité och erbjuder därför endast de allra bästa produkterna. Kika in i vårt sortiment ovan så ska du se att du hittar det du söker! Hos oss finns något för precis alla smaker.