Laddar, vnligen vnta...

-40% på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' »

40% rabatt på över 800 svartvita posters! Rabattkod 'POSTER40' Fynda här! »

Konst för alla smaker

Visar 1 - 60 av 101 produkter
Visar 1 - 60 av 101 produkter

Modern konst för spännande väggar

Välkommen in i vårt konstgalleri! Här hittar du alla våra planscher med motiv i form av allt från abstrakta bilder till illustrerade djur, grafiska linjer och personporträtt. Har du inte tidigare bjudit in modern konst i ditt hem kommer du förmodligen bli positivt överraskad av vilken sober känsla och dimension motiven tillför.

Väggkonst kan med fördel matchas med neutrala upphängningsanordningar som exempelvis svarta eller vita ramar alternativt enkla posterhängare. På så sätt får den intressanta bilden mer fokus!

När du piffar till ditt hem med våra konstplanscher kan du gärna leka med placeringarna. Testa dig fram för att se hur motivet kommer fram beroende på var du hänger eller ställer tavlan. Ibland kan det göra ett riktigt tilltalande intryck genom att tavlan får en helt egen plats utan någonting runt omkring som tar fokus medan det i andra fall passar bättre i kombination med annan inredning.

Du kan gärna tänka lite brett. Bara för att det är en tavla behöver du inte hänga upp den. En tavellist där du ställer en eller flera tavlor kan istället vara helt rätt. Likaså om du väljer att ställa tavlan på en bänk eller hylla. Vill du göra någonting riktigt spännande i inredningen skapar du en hel tavelvägg med massor av tavlor, antingen i symmetriska mönster eller i en enda röra. Tips! Innan du spikar upp tavlorna kan du lägga ut dem på golvet och testa dig fram i olika formationer för att hitta din favorit.

Urvalet av vårt sortiment med posters och tavlor med konst är framtaget och anpassat för att du ska kunna hitta flera olika motiv som passar bra tillsammans. Det gör att du kan skapa en stilfull helhet och, om du vill, ha flera produkter som passar ihop i rummet eller som en tavelvägg. Färg, mönster och utförande har i flera av våra produkter en genomtänkt röd linje för dig som vill mixa och matcha för att få till en inredning i harmoni. Produkterna kan ofta köpas i olika storlekar och självklart har vi ramar och passepartouter som passar utmärkt både i fråga om storlek och design. Vi är övertygade om att du kommer hitta känsla, glädje och inspiration i vårt sortiment av konstnärliga tavlor och posters - precis som vi har gjort!

Har du frågor om någon av våra konstposters? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930