Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Vikramar

Hos oss hittar du ett flertal stilrena vikramar som rymmer två eller tre bilder. En vikram är den perfekta ramen för bilder av familjen eller kompisgänget. Vikramen är en snygg inredningsdetalj som livar upp ditt hem och ger dina bilder det där lilla extra. Du hittar våra vikramar i flera olika modeller och klassiska färger. Samla dina favoritminnen i en modern vikram från oss!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Praktiska vikramar

Vikramen är en av de mest populära collageramarna och passar utmärkt för dig som till exempel vill ha bilder på familjen på kontoret. I vårt sortiment hittar du vikramar som rymmer både två och tre bilder. Vikramen är både snygg och trendig och har ett utseende som passar in i de allra flesta inredningsstilar. Den är väldigt enkel och stilren oavsett vilken modell du väljer och därför kan alla våra kunder finna en ram som passar i deras hem.

Hos oss hittar du en rad olika prisvärda modeller i flera olika färger, stilar och material. Vi har allt från klassiska svarta och vita vikramar till moderna ramar i silver och genomskinligt plast. Vad du än är ute efter vill vi att du ska ha möjligheten att hitta det hos oss. Bläddra bland våra ramar och hitta den perfekta vikramen för dina favoritbilder redan idag!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930