Laddar, vänta lite...

Albumpennor

Här hittar du pennor som är lämpade för användning i fotoalbum. Dessa pennor är helt och hållet syrafria och kan inte skada dina bilder på något sätt. I vårt sortiment hittar du pennor i flera olika färger, vilket gör att du enkelt kan hitta dina favoritfärger eller just de färger du vill använda i ditt album. Albumpennan är det perfekta tillbehöret för dig som vill skapa ett personligt album med texter och anteckningar.

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Tycker du om att pyssla och vara kreativ? Ta då chansen och gör dina fotoalbum lite extra personliga genom att använda dig av albumpennor. Med våra albumpennor kan du skriva anteckningar och texter vid varje bild samt piffa upp albumbladen med härliga färger. Perfekt för dig som är kreativ eller planerar att ge bort ett fotoalbum i present.

Vi har albumpennor i flera olika färger, vilket ger dig möjligheten att välja just de färger du är ute efter. Pennorna i vårt sortiment är garanterat syrafria och du behöver inte vara rädd för att de ska skada dina bilder på något sätt. Dessa pennor är nämligen lämpade just för användning i fotoalbum. De är enkla att använda och ger ett snyggt resultat. Alla våra produkter håller god kvalitet samtidigt som de är mycket prisvärda. Ta dig en titt i sortimentet ovan och hitta dina albumpennor hos oss redan idag!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930