Laddar, vänta lite...

Fotoramar - Här hittar du ramar

Hos oss hittar du ett fantastiskt utbud av olika typer av fotoramar. Totalt har vi över 4500 snygga ramar och kan därmed erbjuda något för alla smaker. Ramarna kommer i olika stilar, färger och storlekar, vilket ger dig möjligheten att hitta en ram som passar just dig. Med hjälp av en snygg fotoram kan du enkelt hänga upp dina bilder på väggen eller placera dem i bokhyllan. För inspiration och tips om vilken ram du ska välja -klicka här-

Visar 1 - 60 av 4840 produkter


Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
Gävle Göteborg Jönköping
Malmö Norrköping Södermalm (Långholmsgatan 42)
Södermalm (Folkungagatan 132) Sundbyberg Östermalm
Visar 1 - 60 av 4840 produkter

Hitta en ram till din favoritbild

Letar du efter nya snygga fotoramar? Då har du hittat rätt. Hos oss hittar du nämligen Sveriges största utbud av fotoramar! Oavsett vilken typ av ram du är ute efter är chansen stor att du hittar den hos oss. Vi har ramar i alla tänkbara storlekar, färger och designer, vilket gör det möjligt för alla våra kunder att hitta något som faller dem i smaken. De mått som står angivna för ramarna talar om hur stora bilder som får plats i dem, det vill säga bildmåttet.

Tack vare vårt breda sortiment har vi möjligheten att erbjuda våra kunder ett flertal fotoramar i en mycket stor variation. Vi har allt från enkla och prisvärda ramar till riktigt exklusiva egentillverkade ramar i alla tänkbara färger. Många av ramarna går att använda i både liggande och stående format. De allra flesta av våra ramar har dessutom både ett stödben så att de går att ställa på exempelvis en hylla samt ett väggfäste så att de går att hänga upp på väggen. Genom att klicka på en ram du tycker om kan du läsa mer om dess egenskaper.

Fotoramar är perfekta inredningsdetaljer och med ett gäng snygga ramar i olika storlekar och färger kan du skapa en riktigt häftig och personlig fotovägg med dina allra bästa bilder. Det behöver inte vara dyrt att skapa en snygg fotovägg. Hos oss hittar du ett flertal prisvärda ramar i stilrena modeller. När du skapar en fotovägg är det bilderna som ska stå i fokus och med en vacker inramning lyfter du fram det där lilla extra ur dem.

Det spelar ingen roll om du letar efter en liten miniram till nyckelringen eller en stor ram till bröllopsfotot eller familjefotot. Hos oss finns allt du letar efter. Många av våra fotoramar passar dessutom utmärkt att ge bort som presenter då vi har ramar i flera olika teman, såsom babyramar, bröllopsramar och reseramar. Ta dig tiden att bläddra igenom vårt breda sortiment och hitta den fotoram du letar efter. Om du vet vad du letar efter kan du göra det lättare för dig själv genom att klicka dig in på en av alla våra underkategorier. På så sätt får du endast upp den typ av bilder du är ute efter. Vi hoppas du ska hitta din ram hos oss!

Låg enhetsfrakt
Endast 49 kr till DHL Servicepoint

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930