Laddar, vänta lite...

Fotoramar - Vi har ramar för alla

Hos oss hittar du ett fantastiskt utbud av olika typer av fotoramar. Totalt har vi över 4500 snygga fotoramar och kan därmed erbjuda något för alla smaker. Ramarna kommer i olika stilar, färger och storlekar, vilket ger dig möjligheten att hitta en bildram som passar just dig. Med hjälp av en snygg ram kan du enkelt hänga upp dina bilder på väggen eller placera dem i bokhyllan.

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36
Visar 1 - 60 av 4931 produkter
Visar 1 - 60 av 4931 produkter

Hitta en ram till din favoritbild

Letar du efter nya snygga fotoramar? Då har du hittat rätt. Hos oss hittar du nämligen Sveriges största utbud av ramar! Oavsett vilken typ av fotoram du är ute efter är chansen stor att du hittar den hos oss. Vi har fotoramar i alla tänkbara storlekar, färger och designer, vilket gör det möjligt för alla våra kunder att hitta något som faller dem i smaken. De mått som står angivna för fotoramarna talar om hur stora bilder som får plats i dem, det vill säga bildmåttet.

Tack vare vårt breda sortiment har vi möjligheten att erbjuda våra kunder ett flertal fotoramar i en mycket stor variation. Vi har allt från enkla och prisvärda ramar till riktigt exklusiva egentillverkade tavelramar i alla tänkbara färger. Många av våra produkter går att använda i både liggande och stående format. De allra flesta av våra fotoramar har dessutom både ett stödben så att de går att ställa på exempelvis en hylla samt ett väggfäste så att de går att hänga upp på väggen.

Fotoramar är perfekta inredningsdetaljer och med ett gäng snygga ramar i olika storlekar och färger kan du skapa en riktigt häftig och personlig fotovägg med dina allra bästa bilder. Det behöver inte vara dyrt att skapa en snygg fotovägg. Hos oss hittar du ett flertal prisvärda ramar i stilrena modeller. När du skapar en fotovägg är det bilderna som ska stå i fokus och med en vacker inramning lyfter du fram det där lilla extra ur dem.

En bildram för alla ändamål

Det spelar ingen roll om du letar efter en liten miniram till nyckelringen eller en stor fotoram till bröllopsfotot eller familjefotot. Hos oss finns allt du letar efter. Många av våra ramar passar dessutom utmärkt att ge bort som presenter då vi har ramar i flera olika teman, såsom babyramar, bröllopsramar och reseramar. Ta dig tiden att bläddra igenom vårt breda sortiment och hitta den fotoram du letar efter. Om du vet vad du letar efter kan du göra det lättare för dig själv genom att klicka dig in på en av alla våra underkategorier. På så sätt får du endast upp den typ av bilder du är ute efter.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930