Laddar, vnligen vnta...

Weekend Deal! 35% på naturmotiv. Ange BOTANIC35 i kassan. Naturposters »

-35% på naturmotiv. Rabattkod: BOTANIC35. Naturposters »

Ovala fotoramar

Hos oss hittar du flera vackra ovala fotoramar som går att använda både ståendes och liggandes. De flesta av våra ovala ramar går dessutom att hänga upp på väggen. Med en oval ram ger du din inredning en klassisk och elegant look. Bläddra ner i vårt sortiment och hitta en fotoram som passar in hemma hos dig eller ge bort en fin bild till någon du tycker om i en av våra ovala ramar.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ovala ramar för porträttbilder

Här har vi samlat alla våra ovala fotoramar. En oval fotoram passar alldeles utmärkt för till exempel porträttbilder men kan också användas till många andra typer av bilder. Våra ovala ramar kommer i flera olika färger, material och designer, vilket vi hoppas ska kunna underlätta för dig som är ute efter något speciellt. Vi har dessutom fotoramar i flera olika storlekar i denna kategori, vilket gör det möjligt för dig att hitta just det du söker.

Den ovala ramen har ett väldigt klassiskt och stilrent utseende och gör sig supersnygg både ståendes på hyllan och hängandes på väggen. Många av våra ramar går dessutom att använda i både liggande och stående format. För mer information om respektive ram är det bara att klicka på den du gillar så får du veta mer om dess unika egenskaper. För att göra alla våra kunder nöjda har vi försökt plocka ihop lite av varje. I vårt sortiment hittar du därför allt från enkla klassiska ramar till fotoramar i både modern och antik stil.

Med en oval fotoram får din bild en vacker inramning som lyfter fram det där lilla extra i bilden. Ovala ramar förknippas ofta med romantik och elegans och passar därför alldeles utmärkt i ett kärleksfullt och stilrent hem. De passar även perfekt att ge bort i present till någon du tycker mycket om. Vad är väl härligare än att få ett vackert inramat minne när man fyller år eller firar något stort? Ta dig en närmare titt på våra ramar och hitta just din favorit!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930