Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Självhäftande fotoalbum

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Slipp krånglet köp självhäftande album!

Här hittar du alla våra självhäftande fotoalbum. Ett självhäftande album är det perfekta valet för dig som vill kunna sätta in bilderna precis som du vill men samtidigt slippa allt krångel som medföljer när man klistrar in bilderna eller använder sig av fotohörn. Med det självhäftande fotoalbumet är allt du behöver göra att ta bort skyddspappret och placera dina bilder där du vill ha dem. Smidigt och enkelt! Alla våra album är givetvis syrafria.

Hos oss hittar du en rad olika modeller av självhäftande fotoalbum. Dessa album passar alldeles utmärkt för dig som gillar att vara kreativ men samtidigt vill att det ska gå snabbt och enkelt att fylla albumet med bilder. I ett självhäftande album kan du själv välja vart du vill placera dina foton. En annan fördel med denna typ av album är att det är anpassat för bilder i olika storlekar. Om du har ett gäng bilder i udda storlekar från ett och samma tillfälle är ett självhäftande album med andra ord perfekt för dig!

När du sätter in dina bilder i det självhäftande fotoalbumet är allt du behöver göra att ta bort skyddspappret och därefter fästa bilderna på sidan. Det är superenkelt och ger dig möjligheten att placera bilderna så som du vill ha dem. Detta alternativ passar dig som tycker att det är krångligt eller tar för lång tid att fästa bilder med lim eller fotohörn. Scrolla upp och hitta ditt självhäftande album hos oss redan idag!