Laddar, vnligen vnta...

Fotoramar 100x140 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 100x140 cm. Hitta din favoritram idag!

9 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 100x140 cm

Har du svårt att hitta den perfekta stora rektangulära ramen? Hos oss kommer du garanterat att hitta det du letar efter. Vi har något för alla. I denna kategori har vi samlat alla våra ramar i storleken 100x140 cm. Dessa fotoramar passar perfekt för alla dina större konstverk och fotografier. En stor snygg tavla är den perfekta inredningsdetaljen för en tom tråkig vägg. Ta en titt i vårt sortiment och hitta den rätta ramen för dig!

Att hitta en bra ram i större storlek kan vara svårt. Därför har vi på BGA Fotobutik valt att ta in fotoramar i flera större storlekar i hopp om att göra det enklare för våra kunder att hitta stora fotoramar. I denna kategori finner du ramar i storleken 100x140 cm. Dessa ramar passar utmärkt för dig som vill rama in ett stort fotografi eller konstverk. En ram i denna storlek kan du dessutom kombinera med en snygg passepartout för att ge ett extra stilrent intryck. Du kan måttbeställa en sådan från oss. Med passepartouten ger du din bild ett litet extra lyft då fokus på bilden blir ännu mer påtaglig.

Våra fotoramar i storleken 140x100 cm går att använda i både liggande och stående format och passar därför både horisontella och lodräta bilder. Hur du väljer att använda din ram beror förstås på vad för motiv du har tänkt rama in. Oavsett om du är ute efter en ram med simpel design eller en mer pampig fotoram hoppas vi att du ska kunna hitta det du letar efter hos oss. I vårt sortiment har vi samlat ihop ramar i flera olika modeller och stilar för att kunna göra alla våra kunder nöjda. I just denna kategori finner du riktigt fina ramar som passar utmärkt för dina större fotografier och konstverk. Ta en titt i vårt utbud och hitta den perfekta ramen till ditt hem hos oss redan idag!