Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Fotoramar 13x13 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 13x13 cm. Hitta din favoritram idag!

18 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i 13x13 cm

I denna kategori har vi samlat fyrkantiga fotoramar som passar dina bilder i storleken 13x13 cm. En ram är de perfekta inredningsdetaljerna för ditt stilrena hem och gör sig lika bra på väggen som i bokhyllan. Samla ihop dina favoritbilder, rama in dem i snygga matchande ramar och skapa en häftig fotovägg. Med personliga bilder på väggarna gör du ditt hem mer levande och hemtrevligt samtidigt som de påminner dig om alla roligheter du upplevt i livet.

Här hittar du fotoramar som är gjorda för att passa bilder i storleken 13x13 cm. Att rama in dina bilder i vackra matchande ramar och hänga upp dem på väggen eller ställa dem i bokhyllan livar upp ditt hem och ger din inredning en mer personlig stil. Bläddra igenom vårt sortiment och hitta en ram som faller dig i smaken.

I utbudet ovan hittar du ett flertal utmärkta alternativ till dina bilder. Vi har ramar i flera olika färger och stilar som ger dina bilder en vacker inramning. Hos oss kan alla hitta något som faller dem i smaken. Med en snygg fotoram lyfter du inte bara fram känslan i din bild utan du skyddar den samtidigt mot smuts och repor.

Kolla in vårt sortiment ovan och hitta de perfekta ramarna till just ditt hem!