Laddar, vänta lite...

Kvadratiska fotoramar - 13x13 cm

Här hittar du fotoramar som är gjorda för att passa bilder i storleken 13x13 cm. Att rama in dina bilder i vackra matchande ramar och hänga upp dem på väggen eller ställa dem i bokhyllan livar upp ditt hem och ger din inredning en mer personlig stil. Bläddra igenom vårt sortiment och hitta en ram som faller dig i smaken.

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 13 * 13 cm

I denna kategori har vi samlat fyrkantiga fotoramar som passar dina bilder i storleken 13x13 cm. En ram är de perfekta inredningsdetaljerna för ditt stilrena hem och gör sig lika bra på väggen som i bokhyllan. Samla ihop dina favoritbilder, rama in dem i snygga matchande ramar och skapa en häftig fotovägg. Med personliga bilder på väggarna gör du ditt hem mer levande och hemtrevligt samtidigt som de påminner dig om alla roligheter du upplevt i livet.

I utbudet ovan hittar du ett flertal utmärkta alternativ till dina bilder. Vi har ramar i flera olika färger och stilar som ger dina bilder en vacker inramning. Hos oss kan alla hitta något som faller dem i smaken. Med en snygg fotoram lyfter du inte bara fram känslan i din bild utan du skyddar den samtidigt mot smuts och repor.

Kolla in vårt sortiment ovan och hitta de perfekta ramarna till just ditt hem!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930